Erős orrfújás okozta alhasi görcs, hirtelen nyilalló erős fájdalom hathat valahogyan a babára, ugye nem árthatott? Bővebben lent.
14 hetes kismama vagyok. Két napja meg vagyok fázva, és fújom az orrom folyamatosan, de már jobban vagyok, viszont ma reggel felültem törökülésbe, elkezdtem fújni az orrom erősen, és olyan szintű görcs, fájdalom nyilallt az alhasamba, hogy visszaestem a párnára, és mozdulni sem tudtam, csak fogtam a hasam. Valami zuborgó hang kísérte, mint mikor a beleid zuborognak. Pár mp alatt elmúlt, és nem jött vissza azóta.
Tudom, hogy természetes, hogy húzódik a has az orrfújástól, meg az is, hogy bizonyos mozdulatokra itt-ott nyilall, de nagyon megijedtem, mert ez tényleg eléggé fájt. Azóta is ezen kattogok, és félek kissé. Olyan jó lenne már érezni a mozgásokat, mert akkor tudnám, hogy minden oké!!!
Volt valakinek ilyen esetleg?
Nagyon köszönöm, ha írtok!
Ez még gyakran elöfog fordulni, nem a babának fájt hanem neked az izmok, inak... legyen otthon magnézium és ha sokszor elöfordul kezd el szedni. Magnézium ezeket megszünteti vagy csillapítja, túladagolni nem lehet.
Amikor elkezded érezni sem lesz jobb, akkor meg ha pár órát nem érzed tiszta dilibe leszel. Föleg egy ilyen görcs után lehet órákig nem érzed mert alszik és tiszta ideg leszel.
Nagyon köszönöm, hogy írtok, Lányok, komolyan megnyugtattok...milyen fura az ember.....:)
És a tanácsokat is köszönöm szépen!
Persze, magnéziumot folyamatosan szedek.
Azért még várom, hogy írjatok!
Köszönöm szépen Nektek a megnyugtatást!
Tudom, hogy ezek a dolgok bizonyos pozíciókban fájnak, én is átéltem már néhányszor a belenyilallást, csak ez most másnak tűnt, nagyon-nagyon fájt, megmozdulni sem tudtam tőle, és eltartott azért néhány mp-ig, nemcsak az a belenyilalló érzés. Ezért ijedtem meg.
De ha tényleg ilyen durva volt Nektek is, és ez természetes, akkor megnyugszom.
Nektek is szép babavárást, ill. babázást, kinek mi van éppen soron!:)
Ha valaki még ír, nagyon szívesen veszem, és köszönöm!
Szia, ha jól emlékszem nekem is volt ilyen orrfújásnál s én is aggódtam.
egyébként szerintem kb 2 hét és érezni fogod a mozgását :-)
Én legalábbis a 16. héten éreztem először :-)
Kellemes babavárást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!