24 hetes vagyok, tompa derékfájás hátul, mensis görcs alul-elől, jobb lábba enyhén kisugárzó fájdalom. Pihenesre mulik. Mi lehet ez?
A babat egy hete uh-oztak, ma vedono szivhangozott, minden oke. Mocorgasa nem változott. Ezt a fura fájdalmat ma delelott 1x, delutan 2x ereztem, rogton fekudnom kellett, 20-30 perc mulva elmult. (Delelott hivtam a dokimat, holnap delelott terheleses vizsgalat, utana megvizsgal, azt mondta h 3x1 Magnerotot szedjek es pihenjek, a pihenes csak delutan sikerult) A delutani 2 kozott 15-20 percet pakolasztam, hajlongtam, mosogattam, ujra megfajdult a derekam es hasam, megint fekszek.
A korhaz ahova jarok, innen 60 km-re van, megyek reggel, addig szerintetek elojohet meg igy ha fekszek? Magnerotot mar bevettem es ki nem kelek az ágybol! Ha esetleg ejszaka megint erzem, bemegyek ide a korhazba, az 5 perc tolunk.
Szerintetek ez csak idegbecsipodes szeru valami lehet vagy komolyabb?
Koszonom a valaszt. Nagyon sajnalom ami veled tortent.
A derekbanyilalosösszecsuklós téma nagyon ismeros, ejhj de utalatos. Az elso kislanykammal semmit sem aggodtam, o mar 4 eves. Ezzel a cseppivel rettenetesen parazok mindentol, erdekes. Egyedul most este nem mertem elindulni, felek hogy bent tartottak volna, reggel is visznek, remelem nem lesz gond!!! Mar annyira nem parazok igy mara, csak furcsa volt ez a fajdalom, totalisan mas a ket terhesseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!