Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derékfájás, néha alhasba...

Derékfájás, néha alhasba kisugárzó fájdalom lehet még a méh és a has növekedésétől 28 hetesen?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Ilyenkor már keményedések is előfordulhatnak, lehet hogy azt érzed?
2012. szept. 5. 14:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Keményedést még nem érzek. Ezek nem ilyen bizonyos időközönként fellépő fájdalmak, hanem folyamatosan tart már egy hete, tegnap az orvos nem mondott rá semmi különöset, csak annyit, hogy pihenjek.Egyébként nem új keletű a fájdalom, mert már harmadjára van ilyen "szakasz" a terhességem alatt és azelőtt is volt.Kicsit hajlamos vagyok a gerincferdülésre,rossz a testtartásom, emiatt is lehet?
2012. szept. 5. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a derekad most rosszul bírja, bár, nekem is van gerincbetegségem, és épp a terhesség alatt nem voltak tüneteim a hormonok miatt, az orvos ezt előre mondta is (megkérdeztem, hogy vállalhatok-e még egy gyereket).

Minden esetre gyakran vannak ilyen-olyan fájdalmak a terhesség során, húzódó fájdalom, nyilallások, ez-az, nem érdemes mindent analizálni, ha nem annyira erős, hogy elviselhetetlen, akkor valószínűleg semmi komoly.

Nyilván a dokid is látta, hogy minden rendben, a pihenés meg mindig jó.

Kitartás, a babavárás minden gyönyörűsége ellenére sokszor koránt sem kellemes...

Azért jó pocakosodást! :o)

2012. szept. 5. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!