Terhesség alatt milyen fájdalom csillapítókat lehet szedni?
Szia! Nekem azt mondta, hogy Algopyrin-t illetve Panadolt nyugodtan bevehetek egyszer-egyszer.
Advilt, Paracetamol-tartalmú gyógyszereket viszont tilos szedni.
Szia!
Nekem sima Panadolt és Algopyrint javasolt a nőgyógyászom, de amikor gyógyszertárba voltam ott is kiokosított a csajszi, hogy mit szabad és mit nem, szóval kérhetsz segítséget patikustól is.
8+5hkm
Első! A Panadol is paracetamol tartalmú.....
Nekem azt mondták, h paracetamolosokat szabad meg Algopyrint.
Paracetamol tartalmúakat lehet szedni!
Pl. Panadol- és az a legjobb!
Én is frontérzékeny vagyok, ebből nyugodtan beszedtem. De igen, a patikusok is segítenek nyugi.
34hkm
Kedd este óta iszonyatosan fáj a fejem, tegnap nem bírtam tovább, így bevettem egy Panadolt reggel, persze semmi hatása nem volt. Estére annyira kikészültem, hogy bekaptam még egy fél Ibustar-t, és tessék, 5 perc alatt elmúlt a fájdalom. Ha így tudom nem kínzom magam egész nap, hanem egyből az Ibustar-ral kezdem. Elvileg nem lehet szedni, de egy-egy fél szem 3 havonta nem hiszem, hogy megárt, bár én is csak végső esetben veszek be gyógyszert. Sok pihenés, vizes borogatás, teázás általában segíteni szokott, most biztos a frontok miatt van, ahogy a Kérdező is írta.
Üdv, 39+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!