6-7-8 hetes kismamik vannak itt? Beszélgetünk?
Sziasztok! Én 7 hetes vagyok. Van már egy kisfiam, aki május végén múlt 2 éves. Szerencsére nem kellett sokat várni, amikor elhatároztuk, hogy jöhet a kistesó, az első hónapban összejött, aminek nagyon örültünk, mert a fiamra több, mint fél évet vártunk.
Sajnos a rosszullétek engem sem kerültek el. gyakorlatilag egész nap erős hányingerem van, szédülök... Így igen nehéz ellátni a kisfiamat, aki egy örökmozgó a dackorszak kellős közepén :) Ráadásul városban lakunk, második emeleten. Ha naponta kétszer nem megyünk játszóra, vagy parkba, becsavarodik a fiam, úgyhogy nem tehetem meg, hogy egész nap pihenek(pedig milyen jó lenne :) )
Ti merre fele laktok? Első baba?
Első baba,én is emeleti lakásban lakom,de szerencsére van lift.Pihenni sajnos én sem tudok,mert még dolgozom,de nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz.Fáradt vagyok sokszor és amint van egy pici időm,alszom.Ilyen korábban nem volt.Elég válogatós lettem,mert a hányinger,hányás miatt csak kevés dolgot kívánok.
Nem lehet könnyű neked egy pici gyerekkel.El sem tudom képzelni,hogy ilyen tünetek mellett,hogy lennék képes ellátni egy örökmozgó kicsit. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!