Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6-7-8 hetes kismamik vannak...

6-7-8 hetes kismamik vannak itt? Beszélgetünk?

Figyelt kérdés
Ki mennyit várt a babára?Hogy vagytok?
2013. szept. 5. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
8 hetes vagyok.3 hónapot vártam rá,jól vagyok,bár furcsa érzés,hogy néha szurkálást érzek és sajnos a terhességi rosszullét sem került el.Te hányadik hétben vagy?
2013. szept. 5. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én 7 hetes vagyok. Van már egy kisfiam, aki május végén múlt 2 éves. Szerencsére nem kellett sokat várni, amikor elhatároztuk, hogy jöhet a kistesó, az első hónapban összejött, aminek nagyon örültünk, mert a fiamra több, mint fél évet vártunk.

Sajnos a rosszullétek engem sem kerültek el. gyakorlatilag egész nap erős hányingerem van, szédülök... Így igen nehéz ellátni a kisfiamat, aki egy örökmozgó a dackorszak kellős közepén :) Ráadásul városban lakunk, második emeleten. Ha naponta kétszer nem megyünk játszóra, vagy parkba, becsavarodik a fiam, úgyhogy nem tehetem meg, hogy egész nap pihenek(pedig milyen jó lenne :) )

Ti merre fele laktok? Első baba?

2013. szept. 5. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Első baba,én is emeleti lakásban lakom,de szerencsére van lift.Pihenni sajnos én sem tudok,mert még dolgozom,de nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz lesz.Fáradt vagyok sokszor és amint van egy pici időm,alszom.Ilyen korábban nem volt.Elég válogatós lettem,mert a hányinger,hányás miatt csak kevés dolgot kívánok.

Nem lehet könnyű neked egy pici gyerekkel.El sem tudom képzelni,hogy ilyen tünetek mellett,hogy lennék képes ellátni egy örökmozgó kicsit. (első voltam)

2013. szept. 5. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) en is 7hetes vagyok mar van egy 2eves kislanyunk nekunk meglepetes volt a baba :) meg nem terveztuk de nagy oromot hozott,az azerdekes hogy semmi rosszulet nincs az elso babahoz kepest ,es egy picit felek is voltam dokinal csutortok es meg csak petezsakot latott vissza hovott kontrolra egy het mulva remelem minden ok lesz :) gratulalok nektek :)
2013. szept. 7. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!