Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mégis mire jó pontosan a...

Mégis mire jó pontosan a hasszorító?

Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Hastartó pánra gondolsz? Mert hogy terhesség témakörbe írtál.

A hasszorítót szülés után használják, már akik, elvileg azért, hogy gyorsabban/jobban visszahúzódjon a hasfal.

Bár már sokan megmondták, hogy épp rossz hatással van, mert az izmokat nem készteti munkára.

A hastartó pánt szerintem nagyon jó találmány, én csak harmadik gyerekemmel szereztem be, kb. félidő után kezdtem hordani, és nem voltak derékproblémáim terhesen, tovább bírtam az állást, én mindenkinek csak ajánlani tudom.

Alátámasztja a hasat.

(Nyilván függ az alkattól is, ha valaki "körbe hízik", akkor talán kevésbé kell neki, én nagyon vékony vagyok, és hatalmas pocakom volt "előre felé". (4 kg feletti baba lett)

2013. szept. 5. 11:58
 2/2 A kérdező kommentje:
igen erre gondoltam, 37.hétben vagyok, gondoltam viszek magammal h a jókat írnak róla, mármint a hasszorítóról :-) köszönöm a válaszod
2013. szept. 5. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!