Szülés után a has regenerálódásához mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Úgy értem a hasizom, a hasfal és a bőr könnyebb visszahúzódásához. Nem szeretném ha lógna a hasam és hallottam hogy van vmiféle hasfogó-hasszorító vagy medenceszorító öv. Ti mit tudtok erről?2012. ápr. 17. 16:08
1/3 anonim válasza:
Igen, létezik ilyen hasfalszorító öv. Nekem is ajánlották, hogy nagyon jó, de nem volt szükségem rá.
2/3 anonim válasza:
én is megvettem, de kb 5 percet használtam..
valahogy nekem nem volt kényelmes, illetve akkor még szorított... később pedig nem vettem fel, nem is tudom miért.. Valaki nagyon javasolja, valakinek semmi extrát nem jelentett.. Megoszlanak a vélemények.
Szerintem ez is alkati kérdés. Én 6 hónapja szültem, de még mindig van egy pici pocakom. Egy barátnőm pedig, aki 2 hónapra rá szült, használta, de neki is ugyanúgy van még pocakja. Úgyhogy... ki tudja mennyire használ...
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. én is eltérő véleményeket hallok.
2012. ápr. 20. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!