Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen testápolót javasoltok...

Milyen testápolót javasoltok a pocira?

Figyelt kérdés
Hétvégén dm saját márkás babaápoló tejet és saját márkás testápolót (száraz bőrre) vettem. Senkinek sem javaslom! Borzasztóan rossz. Illata is furcsa és az állaga olyan, mint a méz és testápoló lenne összekeverve. Ragadós, tapadós!
2012. jan. 25. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Én próbáltam baba testápolót, babaolajat, extra szűz oliva olajat(védőnő ajánlotta), de mindentől kipattogtam pedig elvileg nem vagyok érzékeny az ilyenekre. Amúgy ezek közül ami a legjobban használt az az oliva. Úgyhogy most nem kenem semmivel és reménykedek hogy nem lesz vele gond.
2012. jan. 25. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Én garnier vizfeltöltős testápolót használok. Nagyon szeretem mert hamar felszívódik. És nem lettem kiütéses töle.
2012. jan. 25. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Én Avent stria elleni krémet használok, előtte Avonosat. Mindkettőnek nagyon jó az állaga. Vettem Roossmannos mamaolajat is, na az szörnyű. Nem szívódik fel. Ha este bekenem reggel még ragadok.
2012. jan. 25. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
én kék Nivea testápolót használok. ugyan kicsit ragadós, de azért nagyjából felszívódik tv nézés közben.
2012. jan. 25. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Niveát használtam én is, hogy rugalmas maradjon a bőröm, ne legyenek striák. Szerintem genetika az egész, ha hajlamos vagy rá, kenheted akármivel. De főleg a végén kend sokat, mert akkor nő majd nagyot a pocak. (Nekem a seggem striás, úgy is maradt, a hasam az nem.)
2012. jan. 25. 11:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Dm babylove olaj, kifejezetten kismamáknak. Ez folyós nagyon, de szuper és olcsó. Na nem mondom, h az illata szuper, de a hasam hatalmas volt, és egy repedés sincs rajta..
2012. jan. 25. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok: nem olyan gyorsan szívódik fel, és néhány pizsamámat tönkre tette....de a hasam szép:)Épp ezért csak este kentem mindig.
2012. jan. 25. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is DM babylove-val kentem és nem lett egy csíkom se. Igaz, olajszaga van és nagyon folyik, de inkább használjon :)
2012. jan. 25. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Én pont ma rágtam be, mert egy csomó vackot vettem meg én is eddig,persze előre honnan is tudhattam volna....

ahelyett, hogy vettem volna egyet de márkásat!

Következményeként vörös a hasam, egyre több a vöröses lilás stria, viszket és fáj a bőröm.

Így ma elmentem a müllerbe és vettem biotherm stria elleni krémet,elvileg ez minőségi,az eladó hölgy is ezt ajánlotta /volt drágább is,szóval remélhetőleg nem vert át/.Az illata nagyon finom az már biztos, de sajnos elég húzós ára van, 9900ft volt.Viszont nem ragadt,könnyen és hamar beszívódott, inkább zselés mint zsíros állagú!

2012. jan. 25. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Felesleges stria elleni krémet/olajat venni, annyi a lényeg, hogy hidratáld a bőröd, akár sima testápolóval, így rugalmas marad és akkor kisebb eséllyel alakulnak ki a csíkok.

Én a sötétkék Niveát használom, jó vastagon minden zuhanyzás után, eddig nem lett egy csíkom sem, pedig hatalmas pocakom van.

32 hkm

2012. jan. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!