Milyen testápolót javasoltok a pocira?
Én pont ma rágtam be, mert egy csomó vackot vettem meg én is eddig,persze előre honnan is tudhattam volna....
ahelyett, hogy vettem volna egyet de márkásat!
Következményeként vörös a hasam, egyre több a vöröses lilás stria, viszket és fáj a bőröm.
Így ma elmentem a müllerbe és vettem biotherm stria elleni krémet,elvileg ez minőségi,az eladó hölgy is ezt ajánlotta /volt drágább is,szóval remélhetőleg nem vert át/.Az illata nagyon finom az már biztos, de sajnos elég húzós ára van, 9900ft volt.Viszont nem ragadt,könnyen és hamar beszívódott, inkább zselés mint zsíros állagú!
Felesleges stria elleni krémet/olajat venni, annyi a lényeg, hogy hidratáld a bőröd, akár sima testápolóval, így rugalmas marad és akkor kisebb eséllyel alakulnak ki a csíkok.
Én a sötétkék Niveát használom, jó vastagon minden zuhanyzás után, eddig nem lett egy csíkom sem, pedig hatalmas pocakom van.
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!