Ti milyen terhességi csíkok elleni testápolót használtatok? Tudtok ajánlani valami jót?
Én többet is próbáltam, de a 80%-ra allergiás lettem.. :/
Végül az orvosom a Nivea krémet ajánlotta, hogy jó vastagon kenegessem vele a bőröm. Bevált.. igaz nem múltak el a csíkok - egyből -, de halványodtak és nem 'szaporodtak' tovább.
5 hónapos a lányom, minden plusz kiló lement rólam és meg se látszik, hogy voltak csíkjaim. Azt hiszem genetikailag szerencsés vagyok...
Babaolajat használtam, kipróbáltam a Gabit és a Johnson's- t is, de egyik sem vált be - csupán a has középig repedtem ki...eddig -.
38+2 km
Teljesen mindegy mit használsz, ha ki akar repedni a bőröd, sajnos ki fog.
Az elsőnél Neutrogena extra száraz bőrre való kézkrémmel kentem a hasamat és a cicimet, olyan elviselhetetlenül viszketett. A cicim kirepedt már a 17. héten, a hasamon szerencsére egyetlen csík sincs. Most a másodikkal nem viszket annyira, sima olívaolajat használok, vagy néha fürdés után vizes bőrre a Johnson's olajgélt. 26. hétben járok, és egyelőre egyetlen új csíkom sincs.
Johnsons aloe verás babaolajjal kentem végig, minden zuhanyzás után, meg az utolsó harmadban Avent krémmel, mert nagyon viszketett a hasam akkor már.
Nekem sem lett csíkom, és nem merem semmire sem fogni, sem krémre, sem genetikára, mert pl. Anyukám hasa, melle, mindene iszonyú csíkos, és ismerek sok kismamát, akik legalább annyit kenegették magukat, mint én, és mégis csíkosak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!