Ti milyen terhességi csíkok elleni testápolót használtatok? Tudtok ajánlani valami jót?
Chicco mamma donnát. A hatékonyságáról annyit tudok mondani, hogy óriási hasam lett már így a 21. hétre is, egyelőre semmi, pedig nekem akkor is reped a bőröm, ha nyújtózkodok. :) Viszont így sem biztos, hogy a krémtől, én inkább akkor kenem vele, ha nagyon érzem, hogy feszül. És őszintén szólva, a mellemre is használom, mert borzasztóan fáj és nő.
21 hkm
Hát én csakis a legjobbakkal kentem napi 2x 3x és mégis totál csíkos lettem...sajnos ez genetika kérdése!!!
Üdv:mesterkozmetikus anyuka
Szia! Nekem most, a terhesség utolso hetére jött ki a hasamon és iszonyatosan viszket. Pedig a terhesség legelejétöl kezdve kentem direkt erre valo kakaovajas krémmel és eddig nem jött ki egy darab sem. Hát....genetika tudod...van aki szerencsés, van aki nem...
Ajánlani szeretnék neked és másoknak is valamit. Mivel legszivesebben a belemig vakarnám sokszor a hasam annyira viszket...nem teszem ugye csakhát ezt nehéz megállni....rájöttem mi az, ami nagyon gyorsan és eléggé tartósan megszüntetni a viszketést, és mivel nem vakarom kevésbé reped a böröm. NEOGRANORMON. Csökkenti a viszketést és hámosit is....soha sehol nem olvastam hogy ez jo erre, de nekem bevált. A csikokat gondolom el nem tünteti, de azzal hogy nem vakarózol, nem repeszted még te is tovább a bört. Ez mellett pedig kenem kakaovajas és shea butter-es krémmmel is. Elnézést az angolért, de ez a "shea vaj" nem tudom mi magyarul.
Remélem segitettem a tanáccsal. Nekem tényleg nagy megkönnyebbülést hozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!