Hol vettetek hasszorító bugyit/övet szülés utánra, és mennyiért?
Figyelt kérdés
Még csak egy gyógyszertárban érdeklődtem, ott nem árultak. Megkérdeztem egy gyógyászati segédeszköz boltban, ahol méret szerint árulnak hasszorító pántot 4000 ft-ért. Szülés után le kell mérni a has körfogatát, mert 5 centiként változik a méret.
Van valami ötletetek?
2009. szept. 19. 21:56
1/8 anonim válasza:
Én kismamaboltban vettem, rámnézett az eladónő, és megmondta, milyen méret kell. 6.900 Ft-ot fizettem érte. (ez már majdnem egy éve volt).
2/8 anonim válasza:
Ja, és ez nem öv, hanem hasszorító bugyi volt. :)
3/8 anonim válasza:
Nekem a Brendonban vette a férjem 2 éve. De csak egyet vett, mert azt mondta, hogy horror az ára, és a bugyira húzzam rá. Nem tudom konkrétan mennyi volt, de olyan 6-7000 körül lehetett. L-eset vett, ez volt a legnagyobb. Alig fértem bele, eléggé szűk volt. De neki azt mondták, hogy ez a jó, mert ha laza, nem ér semmit.
4/8 anonim válasza:
rehab segédeszköz, sokkal profibb, mint a brendonos, és igazi haskötő, ami gyógyászati céllal lett kifejlesztve, szüval biztonságosabb ezt használni.
5/8 A kérdező kommentje:
Régebben olvastam egy hasonló kérdésnél, hogy egy kismama az orvossal iratta fel receptre, így jóval olcsóbban tudta megvenni gyógyszertárban!
Nekem a 6-7000forint valóban horrornak tűnik!
2009. szept. 19. 22:30
7/8 anonim válasza:
Hasszorítós kapcsos buyit vettem a vaterán vadiújjan, foralmazótól 990 Ft-ért.
Belinkelem Neked. [link]
De ha esetleg nem vagy regisztrálva szívesen elküldöm az e-mail-címét és meg tudod vele beszélni. Szpotatós melltartót is innen vettem ugyanennyiért.
8/8 anonim válasza:
gyógyászati kellékesnél vettem 2900 Ft-ért. Nagyon jó volt. ScudoTex márkájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!