Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hasszorító használata vagy...

Hasszorító használata vagy nem használata a jobb, hatékonyabb szerintetek?

Figyelt kérdés

Várom a tapasztalataitokat a használatáról..illetve ha van Valaki aki használt az egyik szülésnél de a másiknál nem, tehát van összehasonlítási alapja !!

köszönöm a válaszokat!!

2013. aug. 1. 08:38
 1/8 IREB válasza:
100%

Szia,

Én beszereztem a szülés előtt egyett, de amikor meglátta rajtam a szülésznő a szülést követő napon, azonnal leparancsolta rólam. És valóban nem volt rá szükség.

Én dettó úgy nézek ki most mint a terhesség előtt voltam (166cm/58kg). Nem ereszkedett meg a hasam. Csak szülés után pár hétig volt kicsit fura, amíg a szervek vissza nem rendeződtek a helyükre.

Mondjuk én összes 10 kg-ot szedtem fel, ami a szülés napján le is ugrott rólam.

Nincs ugyan összehasonlítási alapom, de ha ismét szülnék, nem vennék ilyet, szerintem felesleges.

2013. aug. 1. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Az első szülésnél vettem, és milyen jól tettem! Sajna császár lett, így nagyon jól jött. Igaz, nem egész nap volt rajtam és csak pár napig, de szükség volt rá, hogy tartsa a belső szerveket, úgy kevésbé fájt. A másodiknál is így használtam, és most eltettem a harmadikra is.
2013. aug. 1. 09:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én dokim nem javasolta. Azt mondta azért nem jó, mert ha használjuk akkor a hasizomnak nem kell dolgoznia, így nem erősödik vissza. Ga nem használjuk, akkor viszont a hasizom rá van kényszerítve a munkára. Esetleg akkor jó haszálni, ha hosszabb sétára mész, mert tényleg kellemetlen érzés amikor a belsőszerveid össze-vissza lötyögnek... :/ Ez nekem csak a császár után volt. Az első két szülésem normál, a harmadik császár volt. Nem használtam hasszorítót és ugyanolyan lapos a hasam mint volt. Csak a bőröm nem ment vissza ugyanúgy, de nem vészes.
2013. aug. 1. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Én vettem, de végül nem jutott eszembe használni. A hasam szépen lement, szülés után 2 órával úgy néztem ki mint kb 5 hónapos terhesen, kb egy héttel utána meg mint terhesség előtt, csak egy kis háj maradt rajta, de a hasizmom szépen visszafeszesedett :).
2013. aug. 1. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Hasszorító/haskötő használatával sokkal nehezebb a regenerálódás. Bár borzasztó kényelmes, mert össze tart, de sajnos a szövetek, izmok nehezebben regenerálódnak.

Az, hogy milyen lesz a hasad szülés után, leginkább attól függ, milyenek a szöveteid. Ezen a haskötő nem tud változtatni.

Nekem is volt, de nem használtam.

2013. aug. 1. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
3assal és 5el értek egyet,nekem is ezt mondta a doki.
2013. aug. 1. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem csàszàros szulèsem volt ès igen is azt mondta a doki hog hordanom kell pàr napig hogy ne eroltessem meg a sebemet ès nem a has visszahuzudàsa miatt persze amikor leultem vagy lefekudtem levehettem. szerintem csak a csàszàrosoknak van rà szuksège a vàgàs miatt.
2013. aug. 1. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
6os vagyok, én is császáros voltam, kétszer is.
2013. aug. 1. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!