Melyik orrszívó a jobb, hatékonyabb?
Bocsi az offért, de milyen az a csapra szerelhető?
Egyébként nekünk porszívós van.
A csapra szerelhetősről már én is hallottam, de gondolom azért inkább nagyobbaknak való, akik megállnak már a csap mellett, és nem kell őket kézzel-lábbal lefogni, nem?
Ja, amúgy Ariana (porszívós) van nekünk, teljesen jó, a fiam már szépen hagyja a porszívózást kb. egy éves kora óta, de szerencsére ritkán van rá szükség.
A csapra szerelhetőset is újszülött kortól lehet használni. :)Az egyik végét a csapra tekered, azon átömlik a víz, ezzel vákumot képez. Kép: [link] A vízcsap alatti szerkezetből jön egy cső, annak a végén van az a rész, amit a baba orrához kell tenni.
Mi már ahogy hazajöttünk a kórházból elkezdtük használni, pici korában sosem volt baj belőle, a vízsugárral lehet állítani, hogy milyen erősségű legyen a szívóereje. Fél karomban tartottam a babám, a másikkal kiszívtam az orrát. Mikor nagyobb volt, akkor meg az ölembe ültettem. Nagyobb korában volt, hogy megunta a dolgot és erős tiltakozásban kezdett, de egyedül is simán boldogultam vele, de olyan is volt, hogy ő tartotta magának oda. Ízlések és pofonok, kinek mi vált be, de én nagyon meg vagyok elégedve. :) Talán annyi negatívumot tudok mondani, hogy a csapra szerelésénél van amikor nem úgy zár és akkor spriccel a víz, de én akkor ráhúzok egy zacskót és a kádba folyik a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!