Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes kismamam vagyok. Már...

13 hetes kismamam vagyok. Már két hete nagyon náthás vagyok, folyik az orrom és fáj a torkom. Nagyon félek, hogy ettől valami baja lehet a babának! Lehetséges? A dokik nem mondanak semmit!

Figyelt kérdés
Táppénzen is voltam egy hétig, akkor jól voltam, de most megint visszaestem. Homeopátiás gyógyszereket szedtem, de semmi javulás.
2009. nov. 2. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen!

A homeopátiának több idő kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!

2009. nov. 2. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs lázad, nem lesz baj! Szedj 1000mg-os c-vitamint is! Sok tea és sok pihi!
2009. nov. 2. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a csipkebogyó tea nagyon bevált mindig, abban van a legtöbb C vitamin, és mivel természetes úton viszed be, így sokkal több szívódik fel belőle, mintha tablettában vennéd. Csak az okozhat problémát, ha lázad is van, ebben az esetben azonnal orvoshoz kell menni.
2009. nov. 2. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!