Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolso tenyleges verzes elso...

Utolso tenyleges verzes elso napjatol vagy az elmaradt vetzes elso napjatol kell szamolni egy baba korat?

Figyelt kérdés
Akar honnan szamolom sehogy sem jo.
2013. szept. 3. 17:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nekem 8+5 hetesen volt 5,6 mm. A 12 hetes UH-n már 7 cm... Az ultrahang sem ad 100% pontos adatot a méretről, enyém is kicsike volt és most a vizsgálatokon mindig a "korának" megfelelő. Biztosan kaptál vitaminokat, tuti minden rendben lesz Nálad is! :) 24 hkm
2013. szept. 3. 21:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen szedem a vitamint, remelem minden rendben lesz. Koszonom a valaszokat. Boldog baba varast mindenkinek:)

???hkm

2013. szept. 3. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:

ne ess kétségbe.mert ez attol is függ hány naposak a ciklusaid mikor volt peteérésed.ha nem pontos 28napos akkor az uh szerinti méretét fogják a korának nézni.nekem is 10nappal kissebb mint menzesz szerint lenne.a 10ik héten volt 34mm es.pedig akkor mar elvileg majdnem 12hetes voltam. nekem 34 naposak átlagban a ciklusaim igy valszeg késöbb fogant. neaggodj ha jol fejlödik és van szivhang minden okés lesz.szedj vitamint az segit neki nöni.

boldog babavárást.

12hkm

2013. szept. 4. 13:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast, nyugtatast. Majd irok ha van fejlemeny:)
2013. szept. 4. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!