Mikortól lehet érezni a baba tényleges mozgását?
Figyelt kérdés
19 hetes kismam vagyok az első babámat várom, így nem igazán tudom, mit is kellene éreznem. GYakran érzek lüktetésfélét a pocakomban, azt mondják, már a baba mocorog, de hanyadik héttől érezhető ez egyértelműen?2008. jan. 12. 18:34
1/3 anonim válasza:
Én is pont 19 hetes vagyok és pont ugyanúgy érzek, mint te. Én 15 hetesen éreztem először "valamit", de azt inkább csak érezni akartam:-) De azóta van olyan érzésem, hogy valami hullámzik a hasamban, de lehet azért van, mert tudatosan tudom, hogy mozog bent:-) Rugásfélét talán párszor éreztem, de az is lehet akár bélmozgás is, előtte is éreztem hasonlókat. 100%ra még én sem merem állítani, hogy a babám rúgott:( 22 hétig teljesen megszokott, ha még nem érzed, ne igzulj:-) Elméletileg voltáh uhon mostanság (18 hetes) ott láthattad, hogy jól van:)Én csütörtökön megyek és várom nagyon:-) Drukkoljunk egymásnak:-)
2/3 anonim válasza:
Én a 17.héten éreztem, első babánkat várjuk. Olyan mintha belülről nyomkodná valaki a hasfalamat. Biztos megérzed, mert az anyai ösztön is megsúgja, hogy Ő az!
3/3 anonim válasza:
Olyan kis kaparászásokat lehet először érezni, olyan mint amikor a kézfejedet megkapirgálja valaki... Én valami ilyesmit éreztem a 17-19. héten. Majd a narancslére beindult, igyál meg 2-3 dl frissen facsart narancslevet, két percen belül mocorgás van, tuti :) A 20. hét után pedig már szemmel is látható,de még akkor csak te látod, mert érzed is!
Kellemes babavárós napokat Neked is!
(27hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!