180 g-os szénhidrát diétát tartó kismamák! Mit szoktatok ebédelni?
Zöldbab főzelék- tükörtojással vagy sült virslivel.
Pulyka vagy csirkemell sütve, mexikói vagy más zöldköret.
Spenót főtt tojással, krumpli nélkül.
Pörkölt teljes kiőrlésű kenyérrel.
Rakott zöldbab, káposzta.
Én 150 g-os CH diétát kaptam az első időben, nemrég emelték 165 g-ra. Másfél- két hónapja csinálom, egész jól belejöttem, szinte mindenből ehetek, már csak az a kérdés, hogy mennyit. Ha gondolod írj privit, szívesen segítek az első időkben összerakni a menüket.
Addig is néhány ebéd-ötlet:
pörköltek és húsos ragufélék szinte számolás nélkül eheted(itt a köret amit számolni kell, ha rizs, abból főzve max 4 evőkanálnyi, krumpliból egy tenyérnyi, durumtésztából másfél merőkanálnyi, sima tésztábó szűk egy merőkanálnyit lehet enni)
Levesek és főzelékek szinte számolás nélkül fogyaszthatók (kivéve a krumplis ételek,pl gulyás, krumplileves) a levesbe egy tányérba 1 evőkanálnyi főtt tésztát lehet tenni, levesben főtt hús, zöldség ehet bátran. Főzelékre feltétként párolt-főtt-sült husok, virsli, főtt tojás szintén számolás nélkül mehet.
Ha beleférsz az 50 grammba, ilyenkor desszertként lehet enni gyümölcsöt, felvert (nem hajtógázas)tejszínhabbal, vagy olyan sütit, amit otthon te készítettél, lehetőleg édesítőszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!