Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 napig tartó min. Barna...

1 napig tartó min. Barna foly. Vetélést jelent?

Figyelt kérdés
1 napig tartott,éppen lehetett látni a barna folyást.Kaptam rá gyógyszert.Mindent rendben talált a barnás folyás napján az orvosom.Akkor megnyugodhatok,hogy nincs baja az embrionak?Azóta panasz menetes vagyok
2013. júl. 24. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi vész nincsen, ha mindent rendben talált a doki.
2013. júl. 24. 17:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, kaptam Utrogestan hüvelykúpot, semmi gond nem volt.
2013. júl. 24. 17:17
 3/13 A kérdező kommentje:
annyira félek,annyian írják,hogy elhalt a magzat és észre sem vették,én annyira vigyázok magamra.Az orvos is azt mondta szerinte nem lesz baj
2013. júl. 24. 17:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Duphastont szedtem rá a 12. hétig - minden rendben volt! :)
2013. júl. 24. 17:27
 5/13 A kérdező kommentje:
nektek is csak kevés barna folyásotok volt?Vérzés,és görcs nélkül?A terhes tüneteim mind mind megvannak.
2013. júl. 24. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:
nekem két pötty volt, utrot kaptam, azt mondta a dokim, ez is még simán lehet beágyazódási vérzés! alapvetően nem gond, főleg ha ő tud róla, sajnos azt, hogy minden rendben van-e, 100%-ig senki se tudja kijelenteni, ezért vannak a rendszeres szűrések, UH vizsgálatok. az egész terhesség ilyen bizonytalan dolog :)
2013. júl. 24. 17:37
 7/13 A kérdező kommentje:
sajnos biztonytalan igen:( annyira rettegek,hogy valami baj van.De ha a terhes tüneteim erősödnek nem lehet baj ugye?azt mondta az orvos mikor a barnás folyásos napon voltam,hogy a főér pulzálását már látja,de várjuk meg,hogy a gép is hallja.
2013. júl. 24. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
akkor is lehet baj, ha sugárban hánysz, és lehet minden rendben akkor is, ha nulla tüneted van, ez egy ilyen időszak, meg kellé nyugodnod, pihenned, és remélni a legjobbakat! és ne ijedj meg, ha 1-2 napig semmi tünet nincs, nekem is volt olyan, aztán a 3. napon megint kidobtam, a taccsot :) hormonok játéka az egész, de nincs egyenes arányban a baba/terhesség "erősségével"! vannak, akik valóban semmit nem vettek észre egy esetleges problémából, de ahogy én olvasgattam, a nagy többségnél mégiscsak volt előjele. ha bármi furcsa, folyik, színes, fáj, irány a doki, ennyit tudsz tenni és élvezd az egészet egyébként meg, mert később bánni fogod, ha nem :) 18-20. héttől kicsit jobb lesz, ahogy megmozdul a kicsi:)
2013. júl. 24. 17:46
 9/13 A kérdező kommentje:
hát remélem tényleg nincs semmi baja
2013. júl. 24. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:

az első trimeszterben nekem is volt enyhe barnázás, kb fél napig. De akkor tudtam,hogy a stressztől. Sajnos közeli rokon halálozott el.

Ma meg nagyon barnáztam, megijedtem és azonnal az orvoshoz mentünk. Rendben talált mindent, de azért irt fel tablettát. Azt mondta, hogy az lehet szextől is, vagy vizsgálattól, mert ilyenkor nagyon érzékeny a hüvely fala.

23+4hkm

2013. júl. 24. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!