Mikor érdemes legkésőbb elkezdeni a vásárlást? Hány hetesen?
Február közepére várjuk a babánkat és nem hiszem, hogy bárkitől kapnánk bármit is. Úgy gondoltam, hogy majd Karácsony után, de januárban már 34 hetes leszek, az meg már későn lenne, ugye?
25+4 hetes
Szerintem a 28-34-ig ideális, ebbe a babona is belefér, még fitt vagy, de már nagy a baba. Én így csináltam, aztán a mosás- vasalás +1 hét, és igen, 36 hetesen már annyira fáradt leszel, hogy nem lesz kedved megmozdulni sem a nap nagyrészében :D
boldog babavárást :)
36h km:)
mi január végére várjuk a pocaklakót. Listám már van (kisebb-nagyobb hiányosságokkal), de mi előbb alaposan utánanéztünk, utánakerestünk az áraknak. A kiságyat azért vettük meg, mert le volt árazva, a babaruháknak a gyékénykosarakat pedig azért, mert most végre találtunk olyat, amilyen tetszik. Folyamatosan gyűjtjük a pénzt, de sokat számolunk is. Pl. szombaton anyukámmal számoltam ki, hogy ugyanott vagyok vele, ha veszem, vagy varratom a babaágyneműt. Persze előtte meg kellett nézni, hogy hol mennyiért árulják, mennyibe kerül a boltokban az anyag, stb. Közben kicsi pénz mindig van nálam, ha valahol egy turiban meglátok valamit, muszáj megvegyem. A napokban találtam egy angol turiban tök jó bélelt kezeslábast a babámnak, de nem volt nálam pénz, és mire másnap mentem megvenni, már nem volt meg :( Szóval nyitott szemmel kell járni.
Karácsonyra szeretnénk, ha minden kész lenne.
Nem babobából nem vettünk még semmit, 2-szer feküdtem bent a kórházban, úgyhogy volt elég izgalomban részünk, de mostmár bízom benne, hogy minden rendben lesz, mostmár tudok a vásárlásra koncentrálni.
Szerintem ebben a hónapan nézelődünk, aztán decemberben elkezdünk vásárolni.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!