Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hónapban kezditek el...

Hányadik hónapban kezditek el a vásárlást a babának?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a harmadikban és remélem az ötödik- hatodikban be is fejezem.

2. baba szóval nem kell sok mindent venni de most még nem merek venni semmit a végére meg nem akarom hagyni.

2010. dec. 16. 14:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Én most vagyok a harmadikban akkor szerinted már elkezdhetem?Nekem első babám:)
2010. dec. 16. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Én 32hetes vagyok,és most kezdünk el vásárolni.Hát nem kapkodtuk el a dolgot,de még így is van idönk:)!
2010. dec. 16. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen persze. Én is csak azért nem veszek most még mert az előzö babáknál vettem és missed volt nem szeretnék újra ebbe a csapdába esni hogy vannak itthon olyan ruhák amiket egy bizonyos babának vettem és a baba ment a ruha maradt.

Én uniszexeket vettem egész végig de nemre jellemzőeket érdemes meghagyni akkorra amikor a nem kiderül. Ha kiderül.

a tartósabb darabokat meg lehet venni előre pl. overall bundazsák hálózsák mert ebből nem nyű el egy baba egyet.

babakocsit a végén valahogy igy... majd még kiderül.

egyelöre olvasgathatsz is hogy melyik a jobb rugi pl. nekünk a váll felett patentos nem volt jó választás már nem vennék ilyet mert nem praktikus. Ird meg a listádat nézd meg hol szeretnél vásárolni tájékozódj és ha megvan a lista lehet járni a boltokat figyelni az akciókat szépen lassan megvenni ezt-azt.

2010. dec. 16. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:

20. hét előtt nem. Nekem rossz lett az afp-m, magzatvízvétel-3 hét várakozás, szóval szerintem legalább a 20. hétig várni kell.

Most 27-28. hetes kismama vagyok és most kezdtem el venni ruhácskákat, mert kislány a 2. babánk.

Mást nem vettem, babakocsi van, +bútort majd jövőre és a többit is majdcsak év elején.

2010. dec. 16. 14:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen én is félek nehoggy valami baj legyen.Persze nagy dolgokat csak is a vége felé vennék.Apróságokra gondoltam rugdalozó,hasonlók.Bár lehet jobb ha várunk,időnk van:)
2010. dec. 16. 14:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Furi,én pont fordítva vagyok összerakva,mint a többség ezek szerint.

Mert én a nagyobb dolgokat szeretném elsőnek megvenni. Most 21 hetes vagyok,babaágy és kocsi már kinézve, szerintem 2-3 hét és megvesszük. Az "apróságokkal" viszont még várok,mert tudom,hogy kapni is fogunk,meg azt kb. mindenhol be lehet szerezni.Amúgy kb. egy hete vettünk pár dolgot,mert baba expo volt,és akciósan,ágyneműt, hálózsákot,törcsit. Kb. ennyi van meg:)ja,és az első egy cuki zenélős maci volt,amibe beleszerettünk a férjemmel:D

Amúgy mivel első baba én is uniszexre törekszem mindenből,mert tervezzük,hogy nem marad egyedül:)

2010. dec. 16. 14:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát már tényleg nem tudom.....:)Abban is van valami amit te irsz.Te sem gondolkodsz rosszul.
2010. dec. 16. 15:02
 9/11 anonim ***** válasza:
szia! mi a nagyobb dolgokat elosztva vettük meg szépen az elejétől, de nekünk bútorokat, babakocsit mindent venni kellett. Minden hónapban megvettüönk valami nagyobb dolgot, a végére pedig maradtak az "apróságok". Olyan 14-16 hetes körül voltam amúgy amikor elkezdtük :) boldog babavárást!
2010. dec. 16. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát én nem akartam az utolsó hetekre hagyni. alapból mi van ha esetleg előbb szülök? Persze nem akarok, de én is annak idején 8 hónapra jöttem...plussz nagy hassal akciók után kajtatni...nem az én világom. időben elkezdtem és így nyugodtabb is vagyok, hogy nem egy kapkodás lett belőle. mondjuk most még a karácsonyt megvárnám a helyedben, hátha kapsz 1-2 jó dolgot. Aztán utána meglátod, hogy mi kell még és lassan várásolhatsz. de ez csak az én véleményem. Mondom, én így vagyok nyugodt.
2010. dec. 16. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!