Mikor érdemes legkésőbb elkezdeni a vásárlást? Hány hetesen?
Február közepére várjuk a babánkat és nem hiszem, hogy bárkitől kapnánk bármit is. Úgy gondoltam, hogy majd Karácsony után, de januárban már 34 hetes leszek, az meg már későn lenne, ugye?
25+4 hetes
Én 30hetesen kezdtem apránként.
36km
Az attól is függ, hogy teljesen híján vagytok mindennek, szóval még egy kis ruhát sem vettél, vagy csak a nagyobb dolgok hiányoznak?
Jó, ha írsz egy listát, akár apránként írogatod össze, akár a védőnő segítségével, mindenképpen hasznos. Rendszerezheted, hogy mi kell általánosságban, mi kell neked, a kórházba stb.
Szerintem nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni semmit, mert az új ruhákat, textilpelusokat át kell mosni, vasalni, az utolsó nehezebb hetekben nagy pocival ez már kimerítőbb lehet. Te is nyugodtabb leszel, ha nem kell az utolsó pillanatban még azon agyalni, hogy mi hiányzik.
Boldog babavárást!:)
Én kb. 28-30 hetesen indultam neki. A 36. hétre minden megvolt.
Képzeljétek! Amikor szültem, volt benn egy 34 hetes kismama vérezgetések miatt. A dokik megjósolták, hogy a maradék hetekben valószínűleg benn is marad. A férje babonából SEMMIT sem engedett neki venni....semmit! de még csak egy bodyt sem. A csaj olyan para volt szegény, és abszolút érthető is. Azt mesélte, hogy a férje kikötötte, hogy csak akkor lehet a babának bármi is venni, ha megszületik. Azért ez meggondolatlanság és határtalan butaság a részéről, nem?
Szerintem apránként elkezdheted és nagyjából január közepére legyél kész. Megnyugtató lesz a tudat meglátod, hogy rendben vár minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!