Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beöntésen gondolkodom, akik...

Beöntésen gondolkodom, akik választhattatok, hogyan döntöttetek?

Figyelt kérdés
A kórház, ahol nemsokára szülni fogok, lehetővé teszi, hogy a kismama válassza meg, szeretne-e szülés előtt beöntést kapni, vagy sem. Én úgy érzem, hogy könnyebbé tenné a vajúdást és a kitolási szaknál sem félnék annyira a teljes erőbedobással nyomástól (persze, így is lehet még egy kis ez-az, de lényegesen megnyugtatóbb lenne). Viszont még soha életemben nem kaptam beöntést, félelmetesnek tűnik maga az "eljárás". Félelmek vannak bennem miatta, mert van aranyerem is, bár rég nem jött ki, vagy mi lesz, ha nem tudom megfelelően bent tartani, stb. Akik szintén választhattak/választhatnak, vagy van tapasztalatuk, mit javasolnátok? Alaptalanok a félelmeim? Milyen érzés? Van okom aggódni miatta, vagy nyomjam el ezeket a gondolatokat?

2013. szept. 2. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk nem lehetett választani, kaptuk és kész. De ha lehetett volna kérni, akkor biztos kérem. Nagyon jó érzés volt, mármint nem maga az "eljárás", hanem, hogy megkönnyebbülem, mivel már előző napokban székrekedéssel küzdöttem.
2013. szept. 2. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ugymond örülök hogy kaptam,azert is ami miatt az utolso irta meg azert is mert szules utan-kozben kb dionyi lett az aranyerem es igy meghaltam volna ha mondjuk masnap kakalnom kell.
2013. szept. 2. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk olyan gyorsan történt minden, hogy nem volt rá idő...Aztán, amikor kb. 2 éves volt a gyerek, az apuka sokkolt vele, hogy bizony-bizony volt ott más is:) Én észre sem vettem, és boldog tudattalanságban éltem. De a párom szerint nem jött senki sem zavarba, tették a dolgukat és kész. Ez is hozzátartozik.

Most, nem tudom, hogy lesz, mennyire gyorsan fogok szülni, mikor érünk be, mit javasolnak majd. Kérni nem hiszem, hogy kérem, de ha javasolják, akkor legyen, bár én is tartok tőle, mert nem volt még nekem sem.

2013. szept. 3. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nem kértem. Már többször is kaptam beöntést műtétek miatt. Utána még órákig többször volt hasmenésem. Szülésnél ez elég gáz lett volna.

Így beöntés nélkül szülésnél nem volt "baleset", szerintem ha kaptam volna beöntést, tuti lett volna. Úgyhogy ez alkatfüggő is szerintem.

2013. szept. 4. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!