Beöntésen gondolkodom, akik választhattatok, hogyan döntöttetek?
Nálunk olyan gyorsan történt minden, hogy nem volt rá idő...Aztán, amikor kb. 2 éves volt a gyerek, az apuka sokkolt vele, hogy bizony-bizony volt ott más is:) Én észre sem vettem, és boldog tudattalanságban éltem. De a párom szerint nem jött senki sem zavarba, tették a dolgukat és kész. Ez is hozzátartozik.
Most, nem tudom, hogy lesz, mennyire gyorsan fogok szülni, mikor érünk be, mit javasolnak majd. Kérni nem hiszem, hogy kérem, de ha javasolják, akkor legyen, bár én is tartok tőle, mert nem volt még nekem sem.
Én nem kértem. Már többször is kaptam beöntést műtétek miatt. Utána még órákig többször volt hasmenésem. Szülésnél ez elég gáz lett volna.
Így beöntés nélkül szülésnél nem volt "baleset", szerintem ha kaptam volna beöntést, tuti lett volna. Úgyhogy ez alkatfüggő is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!