Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 10percet festékboltban...

Ha 10percet festékboltban töltöttem, nem baj?

Figyelt kérdés
Festés lesz nálunk,és muszály voltam elmenni szint venni a festővel és igaz nyitott ajtónál voltunk de érezhető volt a mindenféle szag.Lehet butaság de nem ártott ennyi idő?17 hetes
2013. szept. 2. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod.
2013. szept. 2. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Ugyan, dehogy! :))) Nyugodj meg! :)))
2013. szept. 2. 10:18
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mindent túllaggódom ,pedig a 2. babámat várom,de most ez másabb és annyira félek mindentől,nehogy vmi káros legyen a babámra.

2013. szept. 2. 10:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Már most azon gondolkodom hogyha megyek du megnézni a felkent szint,merjek e bemenni :)

Pedig a festőnk főállásban mentős,és megnyugtatott hogy ez nem káros mert vizbázisú.

2013. szept. 2. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne csináld már. Én ennyi idős terhesen festettem a lakásunkat a párommal. Ennyitől mi bajod lehetne?
2013. szept. 2. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Festés nem okoz gondot. A mázolás már nem ajánlott. Nálunk is most van festés mázolás. Ideiglenesen el is költöztem otthonról.
2013. szept. 2. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
istenem már megint kezditek????
2013. szept. 2. 13:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Muszály voltam elmenni megnézni milyen lesz a szin,de még jó hogy megnéztem mert másikat kellett venni.Addig mig bent voltam a szám elé tettem egy rongyot :)

Olyan szinten rosszul tudok lenni az erős szagoktól mióta kismama vagyok,hogy másoknak ez nevetséges,de engem nagyon idegesit.Minden kis illatot megérzek,és ha nem birom,ki kell mennem a levegőre,nem tudok mit tenni.

Köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 2. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
MUSZÁJ! :) Bocsi, de másodjára már nagyon bántotta a szememet.
2013. szept. 2. 14:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi :D
2013. szept. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!