Most töltöttem a 6. hónapot, eddig 7kg-ot híztam. Csak én érzem ezt soknak?
Figyelt kérdés
Ti mennyit híztatok a 6.hónap végére, 7.elejére?? és mennyi lett végülis a plusz?? Világ életemben vékony voltam, most meg azért van a csípőmön, fenekemen, combomon is. Egyértelműen nem vonok meg semmit magamtól, amit kívánok azt eszem is :) mégis kiváncsi lennék, ha igy haladok, szerintetek mennyi lesz a vége??
24+4hkm
2013. jún. 6. 21:54
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj, nem sok! Én 26 hetes vagyok, szintén +7 kiló, szerintem teljesen normális. Az elsőnél 12-t híztam a végére, és így is 2 kilóval könnyebben mentem haza a kórházból.
2/8 anonim válasza:
én 22 hetesen négy kilót szedtem fel(szóval olyan 4,5-et kb addigra,ahol te tartasz),+18 kilóval mentem szülni...ebből 4maradt meg szülés után..
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok!10-12 kg plusszt mondanak,h kell és jó!Én az első gyerkőccel 20 kg-ot híztam (55 kg-ról indultam).A másodiknál 13kg-ot (63 kg-ról).Mínusz 10 kg-mal jöttem ki mindkétszer a kórházból!Jó babavárást!:-)
4/8 anonim válasza:
Szia:) én is 24hetes vagyok, 9 kilót híztam:/ hát, ez van. Ne aggódj, leppattan majd szülés után, plusz egy kis fogyókúra jövő nyáron hódítunk a strandon;)))
5/8 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy az utolsó trimeszterben még egyszer annyi jön fel, mint az első kettőben. Én 20 dekával vagyok nehezebb mint a teherbeeséskor, de én terhességi cukros lettem és emiatt meghatározott diétán vagyok. Viszont túlsúllyal kezdtem, így még jól is jön a diéta. A nőgyógyászom az elején mindig azt hajtogatta hogy MAX. 8 KG!!! MAX.8 KG!!! :-) Ez volt a heppje, hát most ez tényleg 8 lesz de mínuszban.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
Rendben, nem aggódom akkor. Remélem a nagyrészét úgyis a korházban hagyom majd :))
És igen, majd jövő nyáron hódítunk ! :))
Jó babavárást Nektek !
2013. jún. 7. 10:52
8/8 anonim válasza:
28 hetes vagyok és olyan 9-10kg-nál tartok most!!!Pedig nem zabálok és sok zöldséget gyümölcsöt eszem!!!De lehet az a baj mert szerintem puffaszt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!