Ha mindenki azt mondja, hogy nagy a hasam, az azt jelenti, hogy nagy lesz a baba is? Most töltöttem a 6. hónapot.
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 18:12
1/8 anonim válasza:
Nem, nekem nem lett nagy, pedig hatalmas hasam volt, ja és mire kijöttem a kórházból, szinte le is ment.
2/8 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy hasam volt. Mindenki mondta, hogy "húúú biztos óriási baba lesz!!!" Én meg olyan ideges voltam ilyenkor. Persze nagyrészt az olyanok mondták, akik ritkán látnak terhes nőt. Mindenkinek nagy hasa van, szerintem mindenkin elképednének. Anyám folyton azt mondta, hogy ne vegyek kicsi ruhákat, mert biztos 6-7 kilóval fog születni. Akárhányszor mentem dokihoz mindig mondta előtte: jajj kérd meg mindenképp, hogy ultrahangozzon meg, mert ekkora babát tuti nem bírsz majd megszülni. Aztán alig lett 3 kiló. Nem tagadom élveztem a kárörömöt. :)
3/8 anonim válasza:
Nekem nagy hasam volt, a végén olyan volt, mintha egy hordót nyeltem volna le.:) Mindenki mondta is, hogy te jó ég, mekkora pocid van.
Hát, 3960 grammal és 54 cm-el született a fiam. Szóval igen, a fiam se lett éppen kicsi.:)
De persze nem mindig van egyenes arányosság a pocakméret és a baba mérete között.
4/8 anonim válasza:
óriási hasam volt,nem lett nagy a lányom 2860gr született a 37. héten.A fiammal is nagy volt a hasam ő is átlagos súllyal született 3420gr
5/8 anonim válasza:
nagy pocakom volt már a végére a kisfiammal
3620 g 51 cm született
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Akkor ez a kettő nem biztos,hogy összefügg :) De az sem lesz baj,ha nagy lesz,csak egészséges legyen tényleg!!
2013. márc. 23. 20:33
7/8 anonim válasza:
szia, az én hasam óriási volt, kb, mintha 3-as ikrek laktak volna odabenn... A babám a 38. héten született kereken 4 kilóval, úgyhogy elég nagy baba lett, és mekkora lett volna, ha még benn marad 2 hetet ;-)
8/8 anonim válasza:
Nekem is ezzel jött mindenki mindkét terhességemnél, tényleg nagy volt a hasam. A nagyobb lányom 3200 gr és 49cm-vel, a kisebb pedig 3400gr és 47 cm-vel született! Nem mondanám nagynak őket, de tényleg az a lényeg, hogy egészségesek legyenek :)
Most valahogy nem nől úgy a hasam, mint velük, kiváncsi vagyok, megint nagy lesz-e :)
2 kislány anuykája, 12 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!