Ma töltöttem be a 35. hetet és az UH 3060 gr-osnak jósolta a kisfiamat. Szerintetek nem lesz túl nagy baba?
A 32. héten nekem is nagyobbnak mondták de sokszor téved az ultrahang,és nem is biztos hogy a 40. hétre jön,hisz sok baba születik a 38-39.héten is.
Könnyű szülést és boldog babázást!
Utolsó vagyok.
én most a 36.héten vagyok.kíváncsi vagyok én is mekkora lesz a babám:-)
Szerintem ne hidd el ezt a tippelést. Akár két kilót is tévedhetnek (két ismerősöm is így járt).
Az én babámat pl 3 kilósra becsülték, de 3,5 lett.
15-20 dekat hiznak ilyenor hetente, ha minden rendben van a lepennyel. tehat ha vegig bent marad a babad es tokeetes meg a lepenyed, es teljesen pontos ez a meres, akkor is 3,8-4 kg koruli babad szuletne. ez nem oriasi es tul sok a ha...
Nekem 34 hetesen tippeltek a masodik babamat 2650 grammra, a doki azt mondta, hogyha 39 hetesen jon, mint az elso fiam akkor nagyobb lesz (az elso 3660 g-mal szuletett).
Nem jott be a joslat, tovabb maradt bent par nappal es igy is 3100 g lett csupan.
nálunk a 30. hetes UH-on 1800 gr-ra becsülte a doki, és azt mondta, hogy még ha a 36. hetesen is nagyobbat mér, akkor sem kell megilyedni, mert nem mindegy, hogy a 37. vagy a 41. hétre fogok szülni.Ez között van egy hónap , de mindkét terhességi hét jó a szülésre.
Jövő héten megyünk a 36, hetes UH-ra, kíváncsi vagyok, mit fog mondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!