Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lenne a jóslo fajas? Vagy...

Ez lenne a jóslo fajas? Vagy közel van a szülés?

Figyelt kérdés

Szorító érzés az alhasban 33 hetesen rendben van? Ez jóslo fajas lenne?

Vagy 2-3napja van néha -még éjjel is felebredek rá- ilyen furcsa szorító érzés az alhasban ami kicsit a menstruációs fájdalomhoz , kicsit pedig az orgazmushoz hasonlít. (Bocsánat nem tudom jobban megfogalmazni) és a derekamba csucsosodik ki. De pár napja többször is megyek a wc-re. Nem hasmenés!! Csak sima széklet. Bár ennek örülök is :-) 4napja voltam orvosnál. Minden rendben van. Csak a külső méhszaj nyílt meg picit. A belső és a méhnyak is teljesen rendben volt. Ezek lennének a jóslo fajasok ?????? Nem korai még? ? Bár nagy a baba és sok a magzatviz is. .

2013. szept. 1. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ez még nem jósló. Szedd a magnéziumot. Egyébként nem lenne korai, nekem már a 22. héttől voltak jóslók és csak a 43. héten szültem.
2013. szept. 1. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem azt érzed, hogy alul feszül a medencecsontod? Ilyenkor a szervezet már készülhet a szülésre, tágulnak lent a csontok- mármint távolodnak egymástól kicsit, és lehet ezt érzed.

Én főleg a 3. gyereknél mikor vártam, nem volt jósló fájásom, se semmilyen, de annyira éreztem, hogy a medencecsontom úgy feszül szét, tényleg mintha valami nyomná belülről (nem tudtam elképzelni, hogy a baba ennyire nyomja, annál sokkal jobban lehetett érezni)

Ha derekadba is érzel fájdalmat, az már kérdéses lehet- több embertől is hallottam sőt nekem a 2. szülésem volt ilyen, hogy csak annyit érztem, hogy úristen leszakad a derekam, és oda jöttek- csúcsosodtak ki nekem is a fájások, és olyan fura érzés volt- mi bementünk a kórházba és mire megvizsgált a doki már 3ujjnyi volt a méhszáj, nemegész 1,5óra mulva már babáztam is.

Persze nem ijesztgetni akarlak, mindneki szervezete más- ha nem vagy biztos a dolgoban, akkor inkább szólj a dokidnak, vagy menj be az ügyeletre, azért 33hetesen jobb helyen van a pici a pocakodban, mint idekint.

2013. szept. 2. 08:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek az orvosomhoz. Amúgy is olyan furcsa ez a terhesség. ..a gyerek mindjárt eléri a 3kg. Sok a magzatviz több hete (nem lett meg h.mi okozza) egyszerűen a sok víz nagy baba szaggatja szét a hasam. Az orvosom szerint kizart h.vegig huzzam.....:-(:-(:-(
2013. szept. 2. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is 33 hetes vagyok...nálam meg kevesebb a magzatvìz...tegnap mérték a picit 1950 g...nálad mekkora? Azt mondják én sem hùzom ki a végéig...boldog babavárást..
2013. szept. 4. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:
2300gramm ..Nagy baba:-)
2013. szept. 4. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azóta hogy érzed magad? Változott e valami?
2013. szept. 9. 09:14
 7/8 A kérdező kommentje:
A baba nőtt egy hatalmasat és sok a magzatviz. .az feszít ennyire. ..Nem tudják h.meddig bírja még a nyomást a burok. Most már heti 2x van kontrol..
2013. szept. 10. 07:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést! ! Nagyon rendes tőled:-):-)
2013. szept. 10. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!