Hogyan tudnám felpolcolni a lábam vizesedés miatt? Ti hogyan polcoltátok fel?
Hanyatt fekve nem tudok sokáig feküdni, annyira nyomja a baba a derekamat, és kb. negyed óra után levegőt is nehezen kapok. Ha viszont az oldalamon fekve polcolom fel a lábam, egyrészt nem ér semmit, másrészt pedig a kicsavart póz miatt a forgóim úgy megfájdulnak reggelre, hogy alig tudok kikelni az ágyból. Ti hogyan oldottátok meg a felpolcolást?
35 hkm
Én mindent kipróbáltam, de sajna nem ment le csak szülés után.
Volt, hogy borogattam is a felpolcolás mellett(akkor csak simán néhány párnára és takaróra tettem fel), és olyan is, hogy majdnem telesen vízszintesen feltettem a lábam a falra, és úgy sem lett jobb, pedig vagy fél órát úgy voltam, már zsibbadt mindenem.
Az én tapasztalatom az, hogy sajna ez tök fölösleges erőfeszítés :(.
De azért neked sok sikert, és boldog babázást kívánok!
Szia
Próbálj meg egy párnát tenni a derekad alá akkor nem nyomja annyira a baba. Én is így tudok hanyatt feküdni, igaz hogy a lábam nem igazán vizesedik, csak egy nagyon kicsit.
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!