Lehet buta a kérdés, de akik vizesedés miatt levették a gyűrűjüket, addig elrakták vagy hordták mondjuk láncon?
Nekem nem kellett levennem, mert alapból bő volt rám, terhesen meg pont jó, de ha kellett volna, biztos hogy nem teszem nyakláncra.
Én alapból nem szeretem, ha nyaklánc van rajtam, és ha még pluszba ott fityegett volna a gyűrű, az biztos hogy halálra idegesít. És talán féltem volna, hogy elhagyom, de ezt nem tudom biztosan... :o)
De ha neked kényelmes, viseld így, miért ne!
én is úgy vagyok h összenőttek velem
láncot nem hordok és lehet h engem is zavarna ezért jó lenne egy alternatív megoldás
Szerintem én ki fogom bővíttetni egy ékszerésszel a gyűrűmet. Utolsó két hónapba azt hittem a vizesedés miatt nem tudom hordani, de még mindig nem jó. Sajnos maradt rajtam egy kis plusz.
A nyaklánc jó ötlet lenne, de a kis drágám mindig azt rángatná 6 hetesen, így azt is kivettem a nyakamból.
Én is a tárcámba tettem, a lánc nem is jutott eszembe. Jó ötlet amúgy, de ebben a melegben szerintem nem tudnék elviselni egy nyakláncot sem a nyakamban. :)
Én nem vagyok állandóan vizes (annyira), úgyhogy, amikor rám jön, visszahúzom. Igyekszem figyelni rá, hogy időben lekerüljön mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!