Szülés után mennyi idő telik el mire lemegy a víz? (iszonyatosan sok víz)
Nekem mire kijöttem a kórházból lement a víz!
Én terhesség alatt és után is ezt szedtem, hogy lemenjen a víz! Ez homeos szer!
Szia.ÈN 23 kg-ot hìztam ( vizesedtem) . Ebből 3.6 kg a babám volt + egyèb dolog. 3-4 nappal kèsőbb már magamra sem ismertem.Először a bokacsontomon láttam hogy javulás van :-)
Szülès után azt javasolta a szülèsznőm hogy rengeteg teljes gyümilevet igyak.Attòl egyrèszt könnyebben megy le a vìz,ès a Nagy dolog is könnyebb lesz.Ha egy tanácsot elfogadsz akkor a LIDL-ös banán-alma-körte itala nagyon jò.ÈN 5 üveggel ittam meg míg bent vtam.Mondjuk nekem nemvolt ètvágyam.csupán joghurtokat ès levest ettem.
Nekem 4.5. nap ment le rengeteg víz meg még utána 2-3 napig egyfolytában pisilni jártam (onnan tudom hogy szülés utáni 8 napon jutottam el a mérlegig és akkor pontosan 16 kgval voltam kevesebb és csak 3300 gramm volt a baba).
Érdekes hogy szülés utáni 1-2 napban még rosszabb lett a vizesedés és csak utána kezdett lemenni.
Köszönöm a válaszokat.
Most tartok a 37. hétnél és már 25 kg jött fel és rengeteg a víz, pedig betartok mindent, de már nem tudok mit csinálni és már nagyon rossz érzés....ezért reménykedek hamar elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!