Ti mennyit híztatok a terhesség alatt? Mennyitaz, ami
szüléskor valójában lemegy? 26hkm.
Figyelt kérdés
Én mostanra 7 kilónál tartok,szerintem normális,de a védőnő szerint összesen 9 kilót lehet felszedni, és álandóan piszkál,h. már csak ennyit szabad gyarapodni.
Én a 25. hétig 9,5 kilót szedtem fel. Nem rémisztget, csak annyit mondott, hogy most jön majd a java. Majd legközelebb csak a 29. héten megyek hozzá, addig olyan újabb 3 kiló plusz lesz rajtam, ahogy számolgatok. Már nem is érdekel, paráztam miatta az előző mérésig, de rájöttem, hogy hiába eszek kevesebbet, akkor is ugyanúgy hízok és csak kevesebb az energiám. Ne foglalkozz a kilókkal, előbb utóbb úgyis vissza fog állni az eredeti súly...
2013. márc. 1. 07:04
2/18 anonim válasza:
Én a 27. hétig 2 kilót,de nagyon sokáig vacakul voltam,inkább csak fogytam.
Az elsővel 6 kiló ment le,de nem vizesedtem.Azt hittem több lemegy,de nem.
2013. márc. 1. 07:26
3/18 anonim válasza:
mindkettőnél 17kg híztam a végére,az elsőnél 4kg maradt rajtam,2 hónap múlva 5kg voltam kevesebb.A másodiknál 8kg maradt rajtam,sajnos itt már nehezebben megy le,pedig ugyanúgy csinálok mindent.Most 8,5 hónapos a kisfiam 2,5 kg van még rajtam.
2013. márc. 1. 07:30
4/18 anonim válasza:
A 26. hét körül kb. 8kg plussznál tartottam,a 34. hétig felment még 6kg, utána már nem híztam semmit. Úgyhogy +14kg-mal mentem szülni,6kg jött le a szüléssel. Nem vizesedtem egyáltalán. Utána gyorsan lement a többi is, 3 hónappal szülés után már ugyanannyit nyomtam, mint előtte. Mondjuk én vékony alkat vagyok, nem is nagyon tudok hízni, úgyhogy még örültem is, hogy a terhesség alatt kicsit megszedtem magam, de hát nem tartott sokáig.
2013. márc. 1. 07:41
5/18 anonim válasza:
Szia!A terheségem alatt összesen 13 kilót híztam,69-el kezdtem,82-vel mentem a szülőszobára.Szülés után 1 nappal 79 kiló voltam(ami számomra talány,mert csak a lányom 4050 gramm volt!!!),8 héttel a szülés után már 71 kilóra lement a szúlyom,(csak szoptattam a lányomat),most lesz 1 éves március 15-én,69 kg vagyok jelenleg,sajna hónapok óta nem megy le egyetlen gramm sem,pedig még szopik a csajszim,és jó lenne leadnom 5-6 kilót.Teljesen normális,amennyit híztál,a védőnők szeretik a kismamákat riogatni...Egyébként én 7 évvel ezelőtt végeztem szülésznő szakon,akkor még az ideális a 10-12 kg súlygyarapodás volt várandósság alatt.Nyilván minél kevesebbet hízik a kismama,annál könnyeb dolga lesz szülés után,de ismerek én olyan anyukát,aki 35 kilót szedett fel a 9.hónap alatt,szülés után fél ével visszanyerte a versenysúlyát,semmit nem tett érte.A genetika nagyon nagyban befolyásoló tényező.További boldog babavárást kívánok!!!!
2013. márc. 1. 07:46
6/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Én az első terhességemnél 10kg-ot híztam.
A mostaninál már 16 hetes vagyok de még talán egy kg ment le rólam még most tartok 61 kg-nál.
Nem diétázok csak annyi, hogy nem eszek nasikat cukros lötyiket és figyelek arra, hogy mit eszek. + terhes tornát csinálom és van egy két évesem aki mellett rohangálnom kell. :) Kis örök mozgó az mellett, hogy most lázas beteg.
2013. márc. 1. 07:54
7/18 anonim válasza:
Én 25 hetes vagyok 10 kg-t híztam. Sok a savam így sokat eszem hogy ne kínozzon annyira a gyomorégés.
Igyekszem figyelni, mert a védőnőm mondta, hogy vigyázzak mert most jön a java. Két hete tartom a súlyom.
A cukorterhelésem is jó lett (5,69) így nem aggódok annyira... :)
2013. márc. 1. 08:09
8/18 anonim válasza:
Szia! És 25 hetesen 7 kg hízásnál tartottam a végére 23 kg ot híztam! 4 kg volt a kislányom! De amikor rá álltám a mérlegre szülés után még az a négy kilogramm se ment le csak 3-om! Nem értettem és mai napig sem értem hogy lehet! Most 4 hónapos a kislányom! Eddig tudtam szoptatni valamiért nem kapja be a cicit csak sír! :s 12 kg ment le magátol eddig és most kezdek fogyózni!
2013. márc. 1. 08:48
9/18 anonim válasza:
Első babánál 12 kg-ot híztam, a 26. hétig csa 3-at, ugyhogy tényleg utána jön a java. Szülés után 9 kg ment le, viszont azt a maradék 3-at egy év alatt adtam le, még szoptatás alatt is híztam vagy 3 kilót... sajnos
Most a 2. terhességemnél már a 15. hétben van rajtam 3 kg plussz, hát nem tudom mi lesz, de nem voltam rosszul és baromi éhes vagyok állandóan. Enni meg fogok, mert nincs energiám.
2013. márc. 1. 08:51
10/18 anonim válasza:
Mind az öt terhességemnél 14-17 kilót híztam, de utána pár hónap alatt lement. A kórházból hazaérve kb. 6-8 kilóval voltam kevesebb. A szoptatáshoz nem árt, ha marad egy kis tartalék...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!