Ti mennyit híztatok a terhesség alatt? Mennyitaz, ami szüléskor valójában lemegy? 26hkm.
én 42-vel kezdtem, 55-tel mentem szülni, 50 voltam, mikor a kórházból kijöttem, 3kg volt a baba.
Nem hinném, hogy ez a 9 kőbe vésett dolog. Függ attól is, hogy milyen az alkatod. A vékonyabbaknak pl. pont, hogy "szabad" többet hízni. Ne idegesítsd magad a védőnőn.
Szió én 58 kg kezdtem a terheségem 67kg mentem szülni 9 kg híztam , de én szinte csak gyümit kívántam és gabonapelyheket, pedig a gabonapelyhet elötte és utána megnem ettem volna , de mit hoz ki egy terheség :).
Most a 2 babómat várom ,75 kg kezdtem a terheséget.
13+5 hkm :) Boldog Babavárást :)
Én 6 kilót híztam összesen, le is ment mind a szüléssel. A 28. héten jött fel az első pluszkiló. 175cm-hez voltam 78 kiló az elején.
Ettem mindent, rengeteget, akár éjszaka közepén is. Szerintem ez biztosan genetika kérdése is...
18kg híztam eddig és most vagyok 33hetes.
Nekem is azt mondta az orvos hogy nem kellene többet felszednem,egyek sok főzeléket meg hanyagoljam a kenyérféléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!