Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit híztatok a terhessé...

Ti mennyit híztatok a terhesség alatt? Mennyitaz, ami szüléskor valójában lemegy? 26hkm.

Figyelt kérdés
Én mostanra 7 kilónál tartok,szerintem normális,de a védőnő szerint összesen 9 kilót lehet felszedni, és álandóan piszkál,h. már csak ennyit szabad gyarapodni.
2013. márc. 1. 06:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én 42-vel kezdtem, 55-tel mentem szülni, 50 voltam, mikor a kórházból kijöttem, 3kg volt a baba.

Nem hinném, hogy ez a 9 kőbe vésett dolog. Függ attól is, hogy milyen az alkatod. A vékonyabbaknak pl. pont, hogy "szabad" többet hízni. Ne idegesítsd magad a védőnőn.

2013. márc. 1. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Tőlem a többi anyuka kérdezte a kórházban, mennyit híztam, és amikor mondtam, hogy az elsővel 16-ot, a másodikkal 18-at, nem hitték el, mivel még akkor is vékony voltam. 51 kilóval kezdtem a 172 centim mellé, tehát kellett is egy kis plusz. Viszont az mind le is ment sajna. :)
2013. márc. 1. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
16-ot híztam, ebből 10 egyből lement, meg még pár nap alatt 2-3kg víz. A többi rajtam maradt, mert az zsír volt...
2013. márc. 1. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Szió én 58 kg kezdtem a terheségem 67kg mentem szülni 9 kg híztam , de én szinte csak gyümit kívántam és gabonapelyheket, pedig a gabonapelyhet elötte és utána megnem ettem volna , de mit hoz ki egy terheség :).

Most a 2 babómat várom ,75 kg kezdtem a terheséget.

13+5 hkm :) Boldog Babavárást :)

2013. márc. 1. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 6 kilót híztam összesen, le is ment mind a szüléssel. A 28. héten jött fel az első pluszkiló. 175cm-hez voltam 78 kiló az elején.

Ettem mindent, rengeteget, akár éjszaka közepén is. Szerintem ez biztosan genetika kérdése is...

2013. márc. 1. 14:03
 16/18 anonim ***** válasza:
A védőnőm azt mondta hogy a baba 10-12 kg, ennyit mindenképpen fogok hízni. Az orvosom azt mondta hogy max. 10 kg-ot "engedélyez". :-) És a cukrom sem lehet 5,1 -nél több, nála ez a rendszer. :-) Én 15 hetes vagyok és 1,2 kg-nál tartok.
2013. márc. 1. 14:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Úgy értem a baba és ami vele jár. Magzatvíz, méhlepény, plusz vér stb...
2013. márc. 1. 14:48
 18/18 anonim ***** válasza:

18kg híztam eddig és most vagyok 33hetes.

Nekem is azt mondta az orvos hogy nem kellene többet felszednem,egyek sok főzeléket meg hanyagoljam a kenyérféléket.

2013. márc. 1. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!