Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként, hogyan kerülhetem...

Kismamaként, hogyan kerülhetem el, hogy ne szedjek fel sokat?

Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok?Ami nektek is bevált?
2013. aug. 31. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Az első 2 hónapot végig ettem.

A többiben normálisan táplálkoztam, mint eddig. Kerülöm a cukrosat és a hasonló dolgokat. Bvállt e?? NEM!

19kg plusz van rajtam. De letojom, mert majd lemegy.

36+2

2013. aug. 31. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Annyit ettem, mint a terhességem előtt. Csak tejet ittam többet, és gyümölcsöt ettem többet. A szülés után nem maradt rajtam 2-3 kilónál több. Azt utána könnyen leadtam.
2013. aug. 31. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanolyan tudatosan táplálkozom mint előtte. Annyit módosítás van, hogy több gyümölcsöt engedek meg magamnak. Valamint jobban oda figyelek, hogy rendszeresen egyek. Ahogy haladok előre úgy emeltem mindig picivel a kalória bevitelem. A szénhidrátot így sem hagyom az egekbe szökni. Ugyanúgy nem eszem cukrot , krumplit stb..mint terhesség előtt. Ha nagyon megkívánok egy peksutit vagy valami nasit azt mindig update pékségbol veszem. De ilyen ritkán van. Magas a fehérje bevitelem és legfőképpen zsírból nyerem az energiám . Még mindig jól esik a sport. Igaz mar csak heti 5x 40-60perc nem megerőlteto:-) 35 hetes vagyok 5kg van rajtam. A gyerek óriási. Minden rendben :-):-) Alapvetően sokat eszem de nagyon megválogatom az alapanyagokat :-):-) Jó babavarast neked is !!!!:-)
2013. aug. 31. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
A terhsségem alatt végig al
2013. aug. 31. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Bocsi... Szóval alig volt étvágyam, viszont sok gyümölcsöt, magos zsemlét, kenyeret ettem. Édességet nagyon ritkán, ha nagyon megkivántam akkor fagyit. Egyél többször keveset. Szerintem ez nagon egyénfüggő, én azt hittem hogy tutira felszedek kb 15-20 kg-t, de összesen 6kg jött fel. Még a párom is meglepődött, hogy semmi nem változott rajtam csak a pocakom nőtt.
2013. aug. 31. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:
3/4 annyira irigyellek,nekünk itt a környéken nincs Update bolt,de én ugyanazokat eszem amit eddig,annyi,hogy több gyümölcsöt eszem,de sajnos nem sok étvágyam van így nem eszek naponta 5-6 alkalommal:S 3 alkalommal csak:/ de megpróbálom mozgással kompenzálni hátha nem csúszik fel annyira rengeteg:S
2013. aug. 31. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
személy szerint a 30.hétben vagyok és 8kgnál járok, egészen a holnapi napig dolgozom, aztán jön a pihenö, szerintem a mozgás sokat számit meg a genetika.
2013. aug. 31. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

A szénhidrátbevitelre kell figyelni. Persze, nem szabad átesni a ló túloldalára, mert a szénhidrát kell, de nagyon ügyesen, remek étrendeket lehet összeállítani.

pl. joghurtban pácolt csirkemell párolt zöldségkörettel a nokedli-pörkölt helyett.

Sütiket, édességeket is lehet készíteni fruktózzal, édesítővel, sztíviával.

Ha jól eszik az ember, kiegyensúlyozottan táplálkozik, abba belefér a csábító étel fogyasztása is néhanapján.

Egyetlen dolog ellen nem lehet tenni, és az a vizesedés a végén. Fogyókúrázni, diétázni (hacsak nem orvos írja elő és felügyeli) nem szabad, de mértékletesen lehet enni.

2013. aug. 31. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Cukik vagytok a tanácsokkal, de hiába regéltek, ha egyszerűen a levegőtől is képes vagy hízni!!!! Hasmenésem van és hányok, alig eszem valamit, és ha eszek napi 2db zsemle és gyümölcs, és még is jönnek a kilók-.- genetika.....

De persze aki nem figyel oda és csak eszik és eszik, az más. Tudatos táplálkozással megelőzhető, ha nem vagy hajlamos erre.

36+2

2013. aug. 31. 20:42
 10/10 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy hajlamos vagyok
2013. aug. 31. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!