Kismamaként, hogyan kerülhetem el, hogy ne szedjek fel sokat?
Az első 2 hónapot végig ettem.
A többiben normálisan táplálkoztam, mint eddig. Kerülöm a cukrosat és a hasonló dolgokat. Bvállt e?? NEM!
19kg plusz van rajtam. De letojom, mert majd lemegy.
36+2
A szénhidrátbevitelre kell figyelni. Persze, nem szabad átesni a ló túloldalára, mert a szénhidrát kell, de nagyon ügyesen, remek étrendeket lehet összeállítani.
pl. joghurtban pácolt csirkemell párolt zöldségkörettel a nokedli-pörkölt helyett.
Sütiket, édességeket is lehet készíteni fruktózzal, édesítővel, sztíviával.
Ha jól eszik az ember, kiegyensúlyozottan táplálkozik, abba belefér a csábító étel fogyasztása is néhanapján.
Egyetlen dolog ellen nem lehet tenni, és az a vizesedés a végén. Fogyókúrázni, diétázni (hacsak nem orvos írja elő és felügyeli) nem szabad, de mértékletesen lehet enni.
Első vagyok!
Cukik vagytok a tanácsokkal, de hiába regéltek, ha egyszerűen a levegőtől is képes vagy hízni!!!! Hasmenésem van és hányok, alig eszem valamit, és ha eszek napi 2db zsemle és gyümölcs, és még is jönnek a kilók-.- genetika.....
De persze aki nem figyel oda és csak eszik és eszik, az más. Tudatos táplálkozással megelőzhető, ha nem vagy hajlamos erre.
36+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!