Ilyen forró melegbe ti mit esztek kismamaként? 25 hetes vagyok. Férjemnek úgyis mást kel főzzek, mert kicsit különbözik az ízlésünk.
Én is 25 hetes vagyok.
Most épp túrós tészta volt az ebéd hidegen és édesen a két nagyobb kölöknek meg nekem.
Az apjuknak majd szalonnával lesz, ő úgy szereti.
Tegnap sült csirke volt mustáros pácban és petrezselymes újkrumpli.
Nekem most ezek estek jól :).
Mai ebèdem sàrgarèpa fôzelèk csirkemellel pàrizsi bundàban.Rengeteg gyümit eszek,s.dinnye,g.dinnye,barack..stb.Valamikor csak egy hatalmas tàl gyümölcsöt eszek ebèdre,kèsôbb egy lightos szendvics,mondjuk nem is vagyok annyira èhes.
37hkm
Gyümölcsök, ami épp van, Joghurtok, főzelékek, gyümileves (ezt senki más nem eszi rajtam kívül...), bundikenyér tejföllel! :)
A nagyon nehéz zsíros kajákat amúgy se díjazom annyira, de most végképp nem!
33 hkm
Én azt főzök amit megkívánok de mindig átgondolom hogy 4 évesem és férjem szereti e.Ezt meg szoktuk beszélni.
A napokban volt,tökfőzelék,franciasaláta,borsófőzelék,sülthúsok,rizsfelfújt,barátfüle,palóc gulyás,francia hagymaleves..
Ettől függetlenül naponta iszom sok narancslevet és eszem sok nyers sárgarépát ha van eper akkor eperturmixot mert ezeket kívánom,szendvicset délután és reggelire..A meleg számomra nem akadály férfis ételeket kívánok,kisfiammal a pociban....A forró meleg még ezután jön...:-)
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!