Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap kidurrant a fogínyem,...

Tegnap kidurrant a fogínyem, azóta a babám nem áll le a pocakban.38 hetes vagyok, jelenthet ez bajt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap éjjel fél 2-kor felsírt a kislányom, és ahogy mentem át hozzá, olyan fura íze lett a számnak. Ömlött belőle a vér és a genny, kb fél órán keresztül. Egész nap fáj, tegnap is, ma is. De az éjjeli dolog óta a kicsi a pocakomban nem áll meg egy percre sem. Folyamatosan keményedek, görcsölök, feszít a hasam. A kicsi érezné, hogy nekem fáj, azért csinálja, vagy beindíthatott ez a dolog valamit nála?

Fogdoki majd hétfő délután (a helyi nem rendel még 2 hétig, ügyelet csak Pesten, az meg 4 óra utazás innen, autónk nincs), nődoki meg szerdán (előbb nem fogad a kórház, csak ha szülni megyek be).

Szerintetek mit csináljak? Pihenjek, meg magnézium, hátha elmúlik? Vagy?

2013. aug. 31. 13:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd.
2013. szept. 2. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!