Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. 1 hete észre vettem hogy...

Kb. 1 hete észre vettem hogy reggelre bedagad a fogínyem 1-2 helyen baj lesz azokkal a fogakkal hogyan tudnám megakadályozni?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok rendesen szoktam fogat mosni elektromos fogkefénk van az errösebb fajtából és a foginyemet is szoktam maszérozni a fogorvos tanácsára szájvizet is használok van valamilyen javaslatotok még erre vagy ez normális ilyenkor és nem kénne emiatt agódnóm köszi a válaszokat elöre
2008. febr. 26. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt sajna normális, a fogak, ínyek romlanak nagyon. Én a helyedben mindenképp megmutatnám dokinak, ő tud pontosat mondani. De szerintem valami puha fogkefe jobb lenne.-)
2008. febr. 26. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos előfordul, a terhesség során felpuhul a inyed és be is dagadhat, sajnos nekem ráadásul még vérzett is, de a fogaimmal eddig még semmi baj nincs és kb. 1-2 hete már nem is nagyon vérzik. Én az Elmex fogkrémet kezdtem használni és szájvizet. Szerintem többet nem tudunk tenni, de ha nagyon gáz mutasd meg fogorvosnak. Boldog babavárást! Üdv. 30. hetes kismami
2008. febr. 26. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az orvosom a Vademecum fogkrémet ajánlotta,és sajnos tényleg ezzel jár a terhesség.Sztem is viszont az erős dörzsölés az elektromos fogkefével ott a fogínyednél nem túl jó,inkább most válts fogkefére.És finoman.
2008. febr. 26. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi lányok a fogkefém az puha sörtéjü a gépp az errösebb fajta ugy érettem és én is elmexet használok akkor ugy látom hogy ez is a terhesség egy furcsa ága hát remélem nem fog kihulni a fogam és szépp fogu anyukája leszek a babómnak :)
2008. febr. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!