7,1 környéki terheléses cukorral nektek milyen teendőtök volt?
Figyelt kérdés
Éhgyomrim 4,4 lett. Most meg kell ismételnem, ha az is rossz lesz 3 nap kórház. :-( Tényleg ennyire gáz, hogy kórházba kell menni? Emellett 180-as diétát kell kezdenem, de még nem kaptam meg a listát, hogy hogyan kell összeállítanom. 27+2 hkm2013. aug. 31. 11:30
1/8 anonim válasza:
Nekem 7,1 lett a ket oras, nodoki azt mondta ok. Magamtol mentem el egy diabetologus professzorhoz (egyik legjobb Mo.-on), aki azt mondta, hogy rendben van es nem kell dietazni, mert a hatarertek 7,8. Azert nem vittem tulzasba a cukrot es a szenhidratot, de ettem mindent.
2/8 A kérdező kommentje:
A poén az, hogy eddig se ettem sok cukrot, mióta terhes vagyok még egy kocka csokit se ettem nyilván, meg sütis se voltam soha. Max ünnepekkor eszek 1-1 szeletet. Sőt inkább húsos vagyok, mint tésztás. Szóval nem lesz nehéz a diéta. De az a kórház... De ha menni kell, hát menni kell, a babáért mindent!
2013. aug. 31. 11:58
3/8 anonim válasza:
Nekem 7,5 lett, és nincs semmi teendőm. Annyit mondtak, kicsit figyeljek oda. Egyébként azt is mondták, hogy aki nem nagyon eszik édességet(én sem), annak ez a terhelés sokkolja a szervezetét, attól is lehet magasabb az érték.
4/8 anonim válasza:
Nekem 7.6 lett es azt mondtak minden ok mivel hatarerteken belul van. Persze onnantol jobban odafigyelek, hogy mit eszem es mikor es mennyit, de semmit nem vonok meg magamtol, csak csokkentettem a cukros es feherlisztes etelek mennyiseget.
36hkm
5/8 A kérdező kommentje:
Hű, akkor úgy látszik az én dokim kicsit szigorúbb. Remélem csak rám akart ijeszteni ezzel a kórházas dologgal. Köszi a válaszokat!
2013. aug. 31. 16:49
6/8 anonim válasza:
7,7-ig elfogadott, indokolatlan amit veled tesznek. Nekem 10 lett, de be sem kellett feküdnöm, bejárós volt a diabetológia. (Margit Kórház)
7/8 anonim válasza:
6-os vagyok, karban volt tartva a cukrom végig, minden rendben van a babával, 2 hete szültem.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az ismételt vérvételen még rosszabb lett az eredmény. Éhgyomri 4,0, terheléses 9,6. Na ez már tényleg magas. Így már nem is "lázadok" a kórház ellen. :-( Diétámat levitték 160-ra, aztán másfél hét múlva be kell feküdnöm a kórházba.
2013. szept. 4. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!