Terheléses vércukorvizsgálat - tapasztalatok?
szia!
Nem magas, ne aggódj.
Nekem éhgyomorra volt, 2.60...nagyon kevés volt, cukor után meg 4.60.
És ha nem ettél semmit akkor nem befolyásolja semmi sem.
34hkm
Szia.
Nekem éhgyomorra 4.7 lett.Szépen megittam a cukros vizet,majd rá egy órára olyan szinten rosszul lettem,hogy majd lefordultam a padról!!Hányingerem volt,lesápadtam,kivert a víz,majd fáztam.Hát nem is lett tökéletes az eredményem,mert 7.6 lett 2 óra múlva.
A védőnőm diétára fogott.Elmentem a diabetológiára a kórházba,ott mondták,hogy ez pont határeset.Majd elküldtek egy kontrollra,szóval én 28 hetesen ugyan csak mentem terhelésre.Akkor viszont már csak 6.2 lett 2 óra múlva.Még is amikor szülés előtt pár nappal bekerültem a kórházba diétás kajákat kaptam(reggelit,ebédet,vacsit).Majd a szülés utáni 6 hetes kontrollon a doki megint csak adott beutalót terhelésre..éhgyomorra 4.7 lett,2 óra múlva meg 4.
Egyébként nem az éhgyomri cukor a lényeg,hanem hogy mennyi lesz 2 óra múlva.Az mennyi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!