Melyik a legjobb leghatásosabb magnézium? A magne b6 nem használ. És mennyit lehet bevenni hány mg ot tapasztalatok?
én jutavit magnéziumot szedtem, abban van B6 is. egy szemben 250 mg magnezium van, én abból napi kettőt is simán bevettem, ha olyan napom volt.
50 db-os kiszerelésben van, egy doboz 1200 Ftba kerül
A legolcsóbb és nagyon jó a magnézium citrát (magnzéium citricit).
Nem por, ahogy az egyik válaszoló elírta, hanem tabletta, 500mg-os és receptre felíratva csak 130 ft 10 szem, de recept nélkül is meg lehet venni.
Én a vége felé ebből már napi 6-ot szedtem.
A Magne B6 egy kalap sz*r, alig van benne magnézium és jó drága a márkanév miatt.
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ!
2000 mg ot be lehet szedni?Hu nem lehet tuladagolni??
Béres magne b6 ot adott a patikus sajna nem voltam gépközelben igy nem olvastam a válaszokat.90 db 2500 ft 250 mg os...de azt mondta csak 1 et vegyek be többet nem szabad..a másik patikus meg azt hogy 4 et nyugodtan nem lesz baj!Most akkor mi az igaz??:-(Ha 2-3 at nem veszek be begörcsöl a lábam éjjel de valamikor vagy 3-4 szer ..
a hasam nem görcsöl csak huzodik érzem hogy van de valamikor mikor tulhajtom magam elég kellemetlen....
16 hetes vagyok....
Magnosolv-os válaszadó vagyok: olvasd el a betegtájékoztatót, aszerint szedd, legfeljebb hasmenésed lesz. Nekem (ha túl sokat vettem be), hasmenésem volt mindig tőle, de magamnak ellenőrizni nem tudom, hogy most akkor 1 vagy 2 tasak Mg lesz elég, és koraszülött lesz-e a baba, vagy inkább hasmars. inkább az utóbbit választottam :).
egyébként jó ötlet, ha dokitól megkérdezed, hátha mond okosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!