Az mit jelent hogy 'a baba feje nagyon lennt van'? Mi az a 'nagyon'? Ez baj? A dokim mondta.
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 10:36
1/7 anonim válasza:
attól függ, hány hetes vagy. Beékeldőhet a feje a 35. héttől is akár. Nálam így volt, 38.ra szültem.
2/7 anonim válasza:
Nekem a 28hetes vizsgálaton mondta ezt a dokim,meg hogy fennáll a koraszülés veszélye, ezért 4hét kemény pihenésre fogott, amikor csak a wc-re mehettem ki, felpolcolt derékkal kellett feküdnöm éjjel-nappal, de szerencsére a kicsi babókám megvárta az idejét! :)
3/7 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta a dokim, mikor megvizsgált. A méhnyak megrövidült, de a méhszáj még zárt. Éreztem is pár napig, alig tudtam menni, meg állni, mert nyomot valamit ott középen. Most pedig nem érzem ezt a kellemetlenséget, lehet, hogy arrébb mocorgott.
Mikor rákérdeztem a dokinál, hogy lehet e hogy ettől előbb jön, ő persze nem bocsátkozott jóslatokba. Tehát ez még nem jelenti feltétlen, hogy előbb fog jönni. Nem mondta, hogy pihenjek, csak hogy a bébi startra kész. Remélem, mostmár azért nem akar visszafordulni hirtelen. :o)
35+6 hetes kismama
4/7 anonim válasza:
ilyet én is irtam,pár napja,nekem ugyanaz,mint neked.nem tudom,h miota a 30.-ik heti uh vettek észre,lehet már joval hamarábtol,hisz utoljára 24 hetesen voltam uh-n.na mindegy,nekem a méhnyak is megrövidült 1cm-re,meg kinyilt a méhszáj ezmiatt.nekem pihit javasoltak,de nem egésznap fekvést.engem koraszüléssel fenyegetnek,de én ugy érzem,h minden renben lessz.mégcsak 31 hetes vagyok.te,hány hetes vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
37 hetes vagyok
2009. nov. 1. 15:23
6/7 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mit jelent, nekem ilyen még nem volt, csak 20 hetes vagyok. Azt viszont nem értem, hogy amikor ezt mondja a doki, akkor miért nem kérdezel vissza, hogy ez mit jelent pontosan? Miért fontos? Milyen következményei lehetnek? Végülis mégiscsak ő látta, ő mondta, ő tudja, hogy pontosan hogy érti, mire gondolt... nem vagyunk nőgyógyászok, hanem felelős szülők (leszünk), igenis, hogy kérdezzetek rá, hogy mi van a gyerekkel?! Amikor kint lesz, akkor is még jó ideig a te felelősséged lesz, hogy mi történik vele! Nem találgatni kell, hanem konkrétan rákérdezni ott és akkor!
7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem igy megy, egy uh olyan gyors, alig latom a babam, a doki lemericskeli, elhadarja aztan mar mondja is hogy kesz vagyunk, torolje meg magat es a kovetkezo 10 masodpercben mar kinn is vagyok a folyoson, meg szemkontaktusunk sem volt, a nevet is csak a papirrol tudom, ez volt az osszes uh-n ami nem 4Ds volt. Szemelytelen az egesz. Itt nem lehet kerdeseket feltenni amikor ezer masik kismama var kinnt es alig varjak hogy megszabaduljanak toled!
2009. nov. 1. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!