23hetes km. vagyok 2 héttel ezelőtt volt egy kis rosszulléttem, be is kerültem kórházba, de bent nem igazán tudtak rájönni az okára hogy mi okozhatta?
Figyelt kérdés
Hajnalban arra ébredtem hogy gyorsabban vert a szívem és zugott a fülem,utána erős ájulás érzés, de nem ájultam el, mikor majd ez elmult erős fejfájás és ezt követő hányás, hányinger. Most magneB6-ot szedek mást nem irtak fel. Sem a belgyógyászaton és sem a nőgyógyászaton nem tudtak mit mondani hogy mitől lehet. A véreredményem teljesen jó volt, cukor,májfunkciók,pajzsmirigy. A vérnyomásom volt egy kicsit magasabb, de semmi más erre pedig azt mondták hogy magasabb vérnyomás előfordulhat bármikor, persze míg bent voltam a kórházban megfigyelésen teljesen rendben volt minden. Van olyan akivel történt hasonló eset, valami jótanács?2009. nov. 1. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!