Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kávé és a kóla okozhatta?

A kávé és a kóla okozhatta?

Figyelt kérdés

Kérlek nyugtassatok meg, mert tiszta ideg vagyok.

Ma voltam NST-n és végig 190 körül volt a kislányom szívhangja.

Reggel ittam 3in1 cappucinót és útközben kólát.

Azt hozzá kell tennem, hogy a védőnőm tanácsára!!!

Lehetséges, hogy emiatt volt ilyen szapora a szívhang?

A doki azt mondta, hogy ez nagyon magas és átküldött uh-ra ahol mindent rendben találtak és 150 volt a szívhang.

Most hazaengedtek de holnap ismételni kell az NST-t.

Rettegek, hogy megint nem lesz jó és hogy bent kell maradnom.

37+4napos kismama

2009. jún. 10. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem a kóla miatt van. Lehet, hogy a lepényed már el van öregedve és nem érzi jól magát a babád. Nekem ez volt, ezért az utolsó 2 héten minden nap kellett mennem. Vagy a front miatt van. A babák is megérzik. Ne aggódj.
2009. jún. 10. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy a capuccino meg a cola tette volna.Én napi 2tejeskávét iszom és néha 2-3dl colát.nyugodj meg.biztos nincs baj.egyből bent tartott volna ha látná,hogy gond van.!
2009. jún. 10. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én még nem hallottam ilyet, hogy a védőnő azt tanácsolta volna egy kismamának, hogy kólát igyon, meg ness-zagyvalékot! Ne rettegj, és ne igyál ilyen vackokat, a holnapi nst-n mindenképp kiderül, hogy amiatt volt-e, mert ha igen, most jó lesz. A babának nyugis mami kell és Neked is az a jó, ha nem stresszeled magad. Már nem sokára találkozhattok idekint is, minden rendben lesz! A vizsgálatok pont erre valók, hogy megvédjenek Titeket az adódható gondoktól. Értik a dolgukat, ha bent kellene maradnotok, az is értetek van!
2009. jún. 10. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nem lessz hidd el!!Ihatsz ilyen dolgokat vagy eddig nem tetted???

Napi 2 kv iszom tejjel !!!33 hetes vagyok!!

2009. jún. 10. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne idd, ha úgy érzed, hogy nem jó nektek. Nekem egy ismerősöm mondta, hogy ő is csak ilyen keverős capuccinót ivott és érezte, hogy nyugtalanabb a babája.

De miért tanácsolta a védőnő?

2009. jún. 10. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan életmódot kell élni tehresen is mint terhesség előtt!

Jó, persze nem alkoholizálással, cigaretta ezressével szivására gondolok.

én mindig is ittam kólát, teát, kávét. A tehresség alatt is, pedig sokan azt mondták, hogy nem szabad! Baja lesz a gyereknek!

15 hónapos a lányam és még a doki csak a kötelező védőoltáson látta, mert semmi baja!!

2009. jún. 10. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne rettegj,ha baj lett volna nem mentél volna haza,benn tartottak volna.Holnap reggel ne igyál kólát.A 3in 1annyira gyenge,Te sem érzed meg..nyugi..minden ok lesz.
2009. jún. 11. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi volt ma nst-n? Gondoltam Rád! Ugye minden OK?
2009. jún. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!