Mofli211 kérdése:
Van itt olyan kismama, akinek kifejezetten korán mozdultak meg a babák? És a nemük az mi volt?
Figyelt kérdés
Nekem a lányomnál már 13. héten éreztem olyan kis bogárka szerű motoszkálást. Most picit hamarabb de szintén érzem és talán erőteljesebben is néha. Talán ő kisfiú? Az Uh. Méretei is nagyobbak voltak a lányoménál.2013. aug. 30. 13:59
11/12 anonim válasza:
A kérdező a korai magzatmozgás ÉSZLELÉS nemek közti összefüggésének vizsgalatára gondolt.
Régi szóhasználas, hogy a baba megmozdult egyenlő az anya első észlelésével, ami a régi idők, uhk előtti nem láttunk oda be korokban elterjedt. tízen éve mikor felvilágosított egy terhességben járatlan azt próbálta bemesélni, hogy a magzat a 20.hétig nem mozog semmit...
12/12 anonim válasza:
Szerintem minden tudományos megközelítés nélkül,szimplán csak kíváncsi...mit nem lehet ezen érteni...én értem :)
Én 13 hetes vagyok,de még nem éreztem...azt hittem ez majd csak késöbb várható,de akkor jobban fogom figyelni,hátha elkapok egy kis rugdosást,mert rugdos láttam az uh.-on :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!