Van olyan kismama, akinek az orvosa kifejezetten javasolta a h1n1 oltást?
Figyelt kérdés
Ne off-oljatok le légyszi, az érdekel, hogy az orvosotok hogy áll a dologhoz! köszi2009. nov. 6. 18:56
1/13 anonim válasza:
Én megkérdeztem a háziorvosomat,Ő kifejezetten ellenezte.Bízom benne,20 éve hozzá járok.
2/13 anonim válasza:
Németországban élek és itt kimondottan ellenzik az orvosok,pedig jóval fejlettebb az orvostudomány mint otthon.Az oltás nem más,mint legyengített baktérium,ami nem tudhatod hogyan hat rád és főképp a babádra.Az oltással 100 % hogy bejut a szervezetedbe a baktérium (igaz legyengített) viszont mennyi az esély rá hogy megkapod a vírust??Ennél valamivel csekélyebb.Nekem ezeket mondták és nem is oltattam.... remélem segítettem
3/13 anonim válasza:
A nőgyógyászom, a háziorvosom és a gyerekorvos is határozottan ELLENZIK, pedig mindegyik egész más beállítottságú szakmailag. A gyerekeim közül is csak az 5 éven felülinek javasolták, aki közösségbe jár, illetve a férjemnek, a 3 évesnek szintén nem tanácsolják. Nekik is CSAK a baba miatt. Azt mondták, ha nagyon tetőzne a vírus, majd szülés után oltassam magam. Én dec. végén szülök. A szokásos tancások: ne menjek plázába, tömegbe, szedjek vitaminokat, stb. A hoemopátiás influenza elleni cuccok is elég hasznosak állítólag, és az egész család szedheti.
4/13 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom és a körzeti orvosom is mellette van.A nővérem Olaszországban él és ott is az oltást javasolják a terheseknek.Én jövő héten megyek.
23hetes
5/13 anonim válasza:
Nekem mindkettőt javasolta a nőgyógyászom ,a simát és a h1n1-et is.Én már meg is kaptam 3 napja.
6/13 anonim válasza:
Én is rákérdeztem a nődokimnál, és ő azt mondta hogy inkább oltassam be magam, minthogy elkapjam a betegséget, mert annak sokkal-sokkal nagyobb a kockázata mint az oltásnak! A láz a legrosszabb a babának! Nagyon károsodhat! És ez a vírus meg pont a magas és csillapíthatatlan lázról szól!
Na de ezt mindenki maga dönti el! Én is megyek majd beoltatni...bár a háziorvosom meg nagyon ellenzi...de ő olyan orvos is! Nem emiatt, amugy is!
20 hetes kismami
7/13 anonim válasza:
Az oltásban nem legyengített vírus hanem nem élő vírus van!!Mennyi az esély,hogy megkapod?Gondolom ebben bízott az a 13 éves miskolci kislány anyukája is aki nem oltatta be a gyereket és az majdnem meghalt.Előtte egészséges volt semmi légúti betegség de a vírus szövődményeként alig tudta kiheverni a kétoldali tüdőgyulladást!Már jobban van de szerintem ez ijesztő!Hogy mennyi az esély azt senki nem tudhatja biztosan de a tél hosszú lesz és vírus terjedni fog!!
8/13 anonim válasza:
En Irorszagban elek es itt erosen ajanljak az oltas beadatasat terheseknek 14 hetes terhessegtol, egeszen szules utan 6 hetes periodusig. Itt csak a mult heten 30ezer megbetegedes volt, mar 14-en meghaltak, egy kismama intenziven van, ugyhogy en beadatom.
9/13 anonim válasza:
Én nem merem magam beoltatni, annyi rosszat hallottam róla. Hiába javasolná bárki, már félek tőle. Az a baj, h az összeesküvéselmélet ami körülötte van mindkét irányból az nagyon megnehezíti a döntést.
10/13 A kérdező kommentje:
Én sem tudok dönteni... Itt nem egy nyaralást kell eldönteni hanem egy életet...
2009. nov. 7. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!