Van olyan kismama, akinek az orvosa kifejezetten javasolta a h1n1 oltást?
Figyelt kérdés
Ne off-oljatok le légyszi, az érdekel, hogy az orvosotok hogy áll a dologhoz! köszi2009. nov. 6. 18:56
11/13 anonim válasza:
Szia nekem a védőnőm nem ajánlja a gyógyszerész barátnőm nem ajánlja a háziorvosom megtiltotta és a nődokim kifejezetten megtiltotta!!!Ugyhogy én nem adatom be!
12/13 anonim válasza:
Nekem a háziorvos azt mondta oltsunk, a védőnőn azt hogy soha nem oltottak kismamákat most mért oltsanak, tehát nem. A természetgyógyászom is azt mondta oltassak. A nőgyógyászhoz holnap megyek őt is megkérdezem. De azt hiszem én oltatok, már csak azért is mert én ha lázas vagyok 40-ig is felmegy és nehéz levinni.
13/13 anonim válasza:
háziorvos ajánlja,nődoki ajánlja,gyerekorvos szintén.Nálunk mindenki megkapta.
25 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!