Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. Heti eredmenyem rossz...

12. Heti eredmenyem rossz lett. Melyik vizsgalatot valasztanatok?

Figyelt kérdés
12. Heti ultrahangon eredmenyem: Nt: 3,3 mm Az orvos magzatvizvetelt akart csinaltatni, mert szerinte atlagtol elter az eredmenyem, en nem vallaltam be mert mar volt egy vetelesem es nem kockaztatok fokepp nem varok 1 honapot az eredmenyre. Bejelentkeztem ma az Istenhegyire, ott megcsinaljak a tesztet, igaz,30ezer forint, de az eredmenyt ma megvarhatom. Szerintetek mennyire biztos ez a kombinalt teszt eredmeny? 25 eves vagyok Ja, orrcsont lathato, bar nem tudom ez annyira nem nyugtat meg.
2013. aug. 29. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem 1:53, volt az esély hogy beteg lesz. Én a magzatvízvétel mellett döntöttem. Nem bántam meg. A beavatkozás teljesen fájdalom mentes és másnapra kiderült, hogy egészséges a lányom.

Vetélésem nem volt előtte, viszont évekig vártunk a babára. Mégis úgy gondoltam, hogy képtelen lennék egy beteg gyermeket felnevelni. A kockázatokról meg annyit, hogy az a baba, amelyikkel valami történik magzatvízvétel miatt, nagy valószínűséggel egyébként sem lenne egészséges.

2013. aug. 29. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Mikorra mész a vizsgálatra?
2013. aug. 29. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Van már ami pontosabb a kombináltnál de nagyon drága.Reméljük hamarosan mindenkinek elérhető áron lesz.

Nekem a rózsakerti magánklinikán mondták hogy hamarosan a prena tesztnek köszönhetöen nem kell magzatviz vétel.

Most is elérhetö de nagyon drága:(

[link]

2013. aug. 29. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Én prenatestet csináltattam, bár nagyon jó lett a kombinált tesztem és az ultrahang eredményem is, de 38 évesen első babára várva, úgy gondoltam, hogy megéri megcsináltatni. A magzatízvételt nem vállaltam volna be, főként, hogy minden eredményem jó lett.
2013. aug. 29. 13:07
 15/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, voltam a vizsgalaton az istenhegyi uti kozpontban, negativ lett a teszt, 1:650hez lett az eredmeny, kb 15 percet beszeltunk utana a doktornovel, rairta a papiromra hogy pozitivnak szamit 1:50-1:150ba eso tartomany, legalabbis az en eredmenyeim alapjan, nyilvan ez mindenkinel valtozik.

De azert megnyugodni akkor fogok ha megcsinaltattam az integralt tesztet.

En nem merem bevallalni ezt a szurasos dolgot, a doktorno azt mondta 100bol 1 no a magzatvizvetelre ugy reagal hogy gorcsrphamot kap es elvetel. Nem akarok en az az egy lenni.

Az integralt teszt elvegzese utan 97%ra ki lehet zarni a rendellenesseget, akkor szerintem megnyugszok, de igazan csak akkor ha mar megszuletett es latom hogy semmi baja :)

2013. aug. 29. 14:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Talan azert volt magasabb a tarkoredo vastagsag mert en crl szerint 13+1 hetes vagyok ma az ultrahang szerint. Bar ezt mar nem kerdeztem meg hogy ennek fuggvenye e.
2013. aug. 29. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!