Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy viselitek a terhességet?

Hogy viselitek a terhességet?

Figyelt kérdés
Van még rajtam kívűl más is, aki érzékeny, depressziós és magányos? Soha nem éreztem még ennyire a magányt... Van párom, de vele is egyedül érzem magam... Főleg most, h vérzem, és így még aggódom is. 10 hetes km.
2009. okt. 31. 02:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vagy helyett vagyok :DXD
2009. okt. 31. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Valóban nem könnyű a hormonokon uralkodni, én néhány hétig kiegyensúlyozott vagyok, aztán hetekig sértődős és idegbeteg. Meg kell beszélned a pároddal mindent, amit csak lehet. Ne várd el tőle, hogy magától ugyanúgy gondoljon a gyermeketekre, mint te, a szülői érzés a férfiaknál másként és máskor jön, van olyan férfi, aki csak akkor jön rá, hogy apa, amikor a kezében tartja csemetéjét. Búj te hozzá, ha azt szeretnéd, hogy a közeledbe legyen, és ha majd több hetes leszel és már csak hasi ultrahang lesz, és 25-26. hetesen már az arca is látszik szépen, akkor hívd be az ultrahangra. A férjem akkor jött be az orvoshoz, amikor elmúltam 20. hetes, addig a folyosón várt, pedig nagyon várta, várja a lányunk érkezését. Egyébként nekem azt modták, hogy a terhesség alatt ugyanúgy éljek, mint előtte, semmit ne csináljak másként. Persze ha gond van, azért kell az óvatosság. De hidd el, hogy a környezeted is meg fog majd változni, ha majd látszik a terhesség, ha majd mozog a kicsike, minden figyelem a tiétek lesz! Az érzékenységgel nem lehet mit kezdeni, de a depresszió az más. Az nagyon árthat a babának. Ezért vegyél egy nagy levegőt, beszélj a pároddal, és nagyon vigyázz magatokra, tarts be minden orvosi utasítást! Sok boldogságot!
2009. okt. 31. 19:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Sokat segítetek és erőt adtok. Majd beszámolok a változásokról. Igyekszem majd én is türelmesebbnek lenni, mert számára meg ez a probléma. És hátha a változás meghozza a változást. Azt mondta, h a hasi uh-ra majd jön velem, de addig nem akar. Nem akarja látni, h beledugdosnak dolgokat a nunómba. :) Nem tudom miért, de ha így érzi legyen így. Mikortól van hasi uh? 4d-t 12. héttől lehet csináltatni?
2009. okt. 31. 22:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Adok egy lehetőséget a páromnak is, h elmondja, h ő mit érez, h látja mindezt. :)

Szóval: Káromkodik, kiabál, őrjöng, hisztizik, néha rájön a szeretet flash is.. Én türelmes ember vagyok de ez még engem is próbára tesz és hogy ne vitatkozzak, vagy ne menjek el itthonról őrjöngve, inkább játszok és nem figyelek oda. Ilyenkor jön a vita, hogy nem foglalkozol velem, nem szeretsz, utállak! A lényeg, hogy én is más szemszögből látom az egészet, meg ő is.

Na újra én: Na már most, én azért kiabálok, mert ő nem törődik velem. Van amikor csak sírok, de van amikor ez nem egészen így érint meg. Mindent 20* mondok el, persze nem hallja, mert játszik. Én meg unatkozhatok egész nap. Szóval a minimum az, h kiabálok, holott már a számítógépet kellett volna darabokra törnöm. :P Több fizikai kapcsolata van a billentyűzettel, mint velem. Ha engem érintene annyi időn át, biztos nem lenne semmi baj. :)

2009. okt. 31. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:

12. héten lehet 4D ultrahangot csináltatni, igen érdekes képet mutat akkor még a kicsike. A hivatalos 12. heti vizsgálat még hüvelyi...ez van.

Szerintem ne kiabálj, ne őrjöng, inkább sétálj nagyokat, olvass egy jó könyvet...lehet kicsit lefoglalod magad, és még ő fog hiányolni. Adj időt magatoknak, az új helyzetnek. De leginkább a pocaklakódra figyelj, mert minden rezdülésed kihathat rá! Légy türelmes a párodhoz, magadhoz, és kicsit próbálj pozitívabban gondolkodni.

2009. nov. 1. 17:18
 16/17 A kérdező kommentje:
Sétálnék én szívesen, hidd el. De már attól rosszul leszek, ha kimegyek wc-re. Elég komolyan veszem ezt a szigorú ágynyugalmat. Próbálok pozitív lenni, de nem direkt csinálom a rosszkedvet. De a tuti recept a napi négy ölelés. Tényleg beválik. :) Ma még csak 3 volt, de már így is egész jól vagyok. Még játszani is hagytam a szerelmemet. :D
2009. nov. 1. 19:45
 17/17 anonim ***** válasza:
remélem az ágynyugalom nem tart örökké és lesz lehetőséged kimozdulni. Nekem ez vált be, napi 1-2 óra séta, jól elfáradok és jól esik utána a fekvés. Az ölelés is jó recept, gyakorold sűrűn!:-)))
2009. nov. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!