Hogy viselitek a terhességet?
Adok egy lehetőséget a páromnak is, h elmondja, h ő mit érez, h látja mindezt. :)
Szóval: Káromkodik, kiabál, őrjöng, hisztizik, néha rájön a szeretet flash is.. Én türelmes ember vagyok de ez még engem is próbára tesz és hogy ne vitatkozzak, vagy ne menjek el itthonról őrjöngve, inkább játszok és nem figyelek oda. Ilyenkor jön a vita, hogy nem foglalkozol velem, nem szeretsz, utállak! A lényeg, hogy én is más szemszögből látom az egészet, meg ő is.
Na újra én: Na már most, én azért kiabálok, mert ő nem törődik velem. Van amikor csak sírok, de van amikor ez nem egészen így érint meg. Mindent 20* mondok el, persze nem hallja, mert játszik. Én meg unatkozhatok egész nap. Szóval a minimum az, h kiabálok, holott már a számítógépet kellett volna darabokra törnöm. :P Több fizikai kapcsolata van a billentyűzettel, mint velem. Ha engem érintene annyi időn át, biztos nem lenne semmi baj. :)
12. héten lehet 4D ultrahangot csináltatni, igen érdekes képet mutat akkor még a kicsike. A hivatalos 12. heti vizsgálat még hüvelyi...ez van.
Szerintem ne kiabálj, ne őrjöng, inkább sétálj nagyokat, olvass egy jó könyvet...lehet kicsit lefoglalod magad, és még ő fog hiányolni. Adj időt magatoknak, az új helyzetnek. De leginkább a pocaklakódra figyelj, mert minden rezdülésed kihathat rá! Légy türelmes a párodhoz, magadhoz, és kicsit próbálj pozitívabban gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!