Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy viselitek a terhességet?

Hogy viselitek a terhességet?

Figyelt kérdés
Van még rajtam kívűl más is, aki érzékeny, depressziós és magányos? Soha nem éreztem még ennyire a magányt... Van párom, de vele is egyedül érzem magam... Főleg most, h vérzem, és így még aggódom is. 10 hetes km.
2009. okt. 31. 02:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az első időkben én is magányosnak éreztem magam és úgy gondoltam nem kapok elég figyelmet,szeretetet.A 13. héten majdnem külön mentünk.Aztán átbeszéltük és talán a hormonjaim is kicsit lehiggadtak és a kisebb problémákat leszámítva most már minden rendben.Ezt kívánom neked is! Biztos rendbe jönnek a dolgok!Boldog babavárást!
2009. okt. 31. 07:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Azt nem írtam,hogy 22 hetes vagyok.
2009. okt. 31. 07:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is voltam így. A védőnővel egy jót beszélgettünk és kicsit másképp kezdtem látni a dolgokat. A pici mindig veled van. Beszélgess vele, neki is jót tesz, de beszéld át a pároddal is, alkalmas időban, egy idő után változni fog.Az én férjem a 13. heti ultrahangtól érzi, hogy babánk, és figyel jobban. Mindig mondja: "milyen szép kis feje van!" Nyugi, pihenj sokat! Én rákaptam az ANYÁK LAPJA-ra, és ennek az olvasása is segít sok mindent megérteni.

Üdv.

első babás, 15 hetes kismama

2009. okt. 31. 09:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Te írtad ki a vérzős kérdést?Remélem azóta már visszamentél a dokihoz:))(ismét)

Amikor én megtudtam,hogy kisbabát várunk hirtelen rám illetve ránk szakadt a világ.Alig voltunk 21 évesek(illetve kedvesem 20), habár gyerekkorunktól ismertük egymást és 6 éve voltunk barátok,mégis ebből csak 1 éve voltunk együtt mint pár és amikor azon az áprilisi napon amikor a párom ugrálva közölte,hogy kisbabánk lesz (ugyanis ő hamarabb tudta meg mint én:D),megváltozott minden.Hirtelen ránk szakadt az ég,hiszen főiskolások voltunk,mellette szinte egész nap dolgoztunk( levelezősök voltunk),habár volt saját lakásunk mégis szerettünk volna vidékre költözni,hogy ne a füstben és bűzben nőjjön fel a kislányunk,de hogy közöljük a szülőkkel,főleg,hogy apám megrögzött házasság előtt nincs szex témás.És akkor még meg kellett úgy oldani a munka kérdést,hogy egyik nap pesten befejezem,de már másnap kezdjek másik helyen(hálistennek a nagynéném felvett a vidéki rendezvényszervező cégéhez),hogy a gyed kérdés is megoldva legyen,szóval időm nem volt gondolkodni.Egész nap szerveztem a fránya rendezvényeket,sóterápiára jártam(sokáig dohányoztam,szerettem volna ha kitisztulok,meg jót is tett a füstös pest után), vizsgáztam és szerveztem a hazautat.

Amit neked tudok tanácsolni,hogy ne aggódj,idővel ez el fog múlni,csak túl kell lenned ezen a nehéz időszakon.Az a baj,hogy ha vérzel még menni sem tudsz máshová:SHát hívj magadhoz barátnőket,anyukád,vagy valakit.Nézz filmeket,szörfölj a babás oldalakon,nemtudom,kösd le magad,mert annál rosszabb lesz:)

2009. okt. 31. 10:08
 5/17 anonim ***** válasza:
Én az első három hónapban nagyon fáradékony voltam, rengeteget aludtam, viszont nagyon boldog és kiegyensúlyozott voltam. Utána teljesen energikus voltam egészen a 7. hónapig. Onnantól kezdve jött a nem alvás, csípőfájdalom,haskeményedés. Most 35 hetes vagyok, de egy fél óra talponlét után le kell feküdnöm, úgy keményedek. Az utolsó hónap már tényleg teher. Ja, sokat sírok a vége felé, tiszta dili lettem, mindenen elbőgöm magam. Ezek a hormonok! :)
2009. okt. 31. 14:51
 6/17 A kérdező kommentje:

Igen én írtam a másik kérdést. Mi is fiatalok vagyunk (21 és 22 évesek). Az a baj, h szerinte csak én vagyok a hibás mindenért, mert nekem mindig minden bajom van, hormonok stb. Szerintem meg szükségem van szeretetre. Eddig mindig úgy aludtunk, h átölel, mostmár nem, és ilyen kis apróságok hiányoznak. Az, h úgy oldja meg az én "hisztim", h inkább nem beszél velem. Soha nem beszélt az érzéseiről, de most ez jobban hiányzik mint bármikor. És nem jön velem be az ultrahangra. ELkísér, de nem jön be. ÉS nem értem miért. Nem kapok választ. És mikor neten nézek ultrahang képeket, akkor is azt mondja, h milyen csúnyák stb.

Én is kiabálok, mert van amikor máshogy már nem megy. Úgy érzem nem jutnak el odáig a szavaim... Pedig ha látnám h érdekeljük, akkor én se lennék ennyire ingerült.

2009. okt. 31. 17:02
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja, és nem tudok áthívni senkit. :( Mert anyukám vidéken él most, a barátnőim meg: az egyik kisbabás, ki se mozdul, a többi meg nem az a tipikus "kismama-barátnő".. Rá kellett jönnöm, h igazi, rá mindig számítok és én is vele vagyok barátnőm nincs is.. Igazából koleganőim vannak csak, meg a párom... volt... eddig. A számítógép meg többnyire foglalt, mert ő ül előtte. :S De majd lesz jobb... Ha megszületik a pici, akkor többé nem leszek egyedül. Addig meg max veszek egy kutyát. :)
2009. okt. 31. 18:04
 8/17 anonim ***** válasza:

10.08-as vagyok:)

Ajjaj ez fene nagy baj:S Sajnállak,hogy ennyire nincs veled.Ő is akarta a kicsit?Egyszer sem mondta még mi baja?Remélem egyébként,hogy a kisbabához majd nem fujjogva,fog hozzáállni,mert akkor én megyek oda és megverem:DJó lenne ha tudnátok erről bezsélni,mert nem egészséges,hogy egy apa ne akarja látni a gyerekét és fujjogjon az uh képekre.Fel sem fogja,hogy neked ez mennyire sz@rul esik?Úgy tűik nem:SElőször arra gondoltam,hogy azért mert fél,hogy elveszíted a babát (azthiszem azt is írtad,hogy volt már egy vetélésed,így duplán érthető lenne),de hát akkor nem kellene fujjognia:SNem értem de tényleg:(

Tudom nem mindenki egyforma,az én kedvesem sem mutatta ki könnyen az érzéseit,rengeteget kellett érte harcolnom,mégis amikor meglátta azt a két csíkot a teszten mint aki teljesen kivetkőzött magából,teljesen nyílt lett és szerelmesen szeretett,nemcsak úgy mint amikor ketten voltunk "csak":)Sőt az uh-ot maga erőltette,de annyira,hogy alig tudtam lebeszélni,hogy még ne menjünk,mert úgysem mutat majd semmit:)Amikor kiderült,hogy kislányunk lesz is,jól megszivattak a dokival(akit már ezer éve ismertem),összefogtak és nem árulták el,hogy ki van odabent:DSzerencséje volt,hogy egy kis összebújás után a fülembe súgta,mert biztos,hogy akkor a kanapén aludhatott volna:D

Beszéljetek kérlek,mert ez így nem lesz jó,kérlek kérlek kérlek:)))

Ada és Abigél:)

2009. okt. 31. 18:25
 9/17 A kérdező kommentje:
Ada és Abigél! Melyikőtök a mami? :) És mekkora a kislányod? Ti nagyon ügyesek voltatok, ha így megszerveztétek az életeteket, és közben egymásra is maradt időtök, és szeretetetek. Remélem mi is előbb-utóbb túl leszünk a nehezén. Majd írok, h alakulnak a dolgok. Zsuzsy
2009. okt. 31. 18:38
 10/17 anonim ***** válasza:

:D Én vagy Ada,vagyis Adrienn,a kislányom pedig Ida Abigél ,32 hetes pocaklakó idő szerint:)Szent estére várjuk:)

Nem sikerült volna semmi hidd el,ha nincs mögöttünk egy jó család és a szerelmünk,de megy,ha néha nehezebben is de megy:)És nektek is menni fog hidd el,csak legyen nagy a szerelem:))

2009. okt. 31. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!