Menyire igaz hogy a lanyt varo anyukak inkabb az edeset kivanjak a fiut varok viszont inkabb a savanyu eteleket?
Figyelt kérdés
Masodik babat varom az elsonel fagylalt minden menyisegben valamint dinye volt az etlapon.Most viszont savanyu alma, citrom, valamint enyhen csipos savanyu paprika de ugy erzem hogy megtudnak enni egy egesz uveggel.Mindegy hogy mi csak savanyu legyen az edestol szinte roszul vagyok.Nem tudom hogy valami vitamin hiany vagy oszefugesben lehet a baba nemevel vagy ez csak babona?!2009. okt. 30. 22:20
11/15 anonim válasza:
imádom a savanyút, kisfiam lesz.
De amúgy mindent megeszek
12/15 anonim válasza:
Én lányt várok, és amióta terhes vagyok nem bírom az édességet, pedig előtte minden nap nassolnom kellett valamit. Csokika, cukorka tökmindegy, csak édesség legyen. Azóta a túrórudi az egyetlen amit meg bírok enni, de azt is csak néha. Szóval szerintem erre nem lehet adni. Mint ahogy minden terhesség más és más a tünetek sem egyformák.
14/15 anonim válasza:
semennyire. nekem mindkét gyermekem lány és savanyúkáposztát eperrel meg dinnyével ettem. És jó kis fokhagymás pirítóst!
15/15 anonim válasza:
Az első terhességetm alatt rengeteg ecetes uborkát ettem és kislány lett. Most a másodikkal vagyok terhes és most is az ecetes dolgokat kívánom. Ő is kislány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!