Terhességi cukor - lehet túl keveset enni?
Nem kell túl keveset enni, éhezni sem kell!!
Én 120g ch diétán vagyok már 5éve. A szervezetnek szüksége van a ch-ra, megvonni nem lenne helyes, hiszen ebből "táplálkozol" és a pici is. Csak másként kell étkezni. Több zöldséget kell enni, salátát, gyümölcsök közül is azokat amiknek alacsony a ch tartalma. Fehér kenyér, péksüti, banán, gyümölcslevek, rizs, tészta. Ennyit kell kihagyni, vagy csökkenteni.
Ha egész nap virslit ennél salátával, párizsit és mandulát, magokat, vizet, sajtokat akkor is nőne a bébid!!!! Pedig ezekben minimális a ch!
Boldog babavárást, ne éheztesd magad, nem lesz semmi baj!
Én már voltam szakorvosnál, 2-nél is, mindkettő a min. 150 g ch-ot javasolta, annál kevesebbet nem írnak elő. A szervezet a nagyon kevés ch-tól tényleg ketont termel, ezért is nézik nemcsak a vér, hanem a vizeletet is. Nálam pl a 150 g-nál megjelent a vizeletben, így emelniük kellett a napi adagomat 165 g-ra. Szerdán megyek újra ellenőrzésre, hogy minden helyreállt-e.
Az inzulinnal pedig, - ha tényleg szükséged lesz rá- nem fogsz ártani a babádnak, azzal viszont, hogy nem jut elég ch-hoz, energiához, inkább okozhatsz kárt.
31. hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!